Kohti viikonloppua ja blogin siirtymävaihetta

27. tammikuuta 2017


Guten Morgen eli hyvää huomenta ihanaiset!

Tammikuun viimeinen viikonloppu alkamassa ja helmikuun suunnitelmat mielessä. Tammikuussa tuli kotia alennusmyyntien avulla uudistettua jonkun verran ja se oli kyllä todella mukavaa. Muutos on alkanut näkyä ja koti alkaa pikkuhiljaa näyttää modernilta kodilta, jossa viihtyy ja toivottavasti se myös täällä näkyy ja kuuluu. Itse olen ajatellut pikkuhiljaa lähtee viemään blogiani enemmän Instagramin puolelle. Eli jos minusta ei blogin puolella kuulu mitään, Instassa meno jatkuu joka päivä normaalisti. Joskus sitä pitää kokeilla uusia juttuja ja ensimmäisenä mieleen tulee, että vaikka en blogissa yhtä aktiivisesti päivittelisikään, voisi Instagramin puolella hommaa jatkaa, ilman pitkiä tekstejä.

 Eilen olemme työpaikan kanssa olleet virkistäytymässä Vantaan Flamingossa ja tänään vielä sama juttu jatkuu. Uutta ponnetta on siis etsitty työn parissa ja oma pää tursuu ideoista mitä omassa työssä voisi toteuttaa. Myös ideoita kotimme viihtyvyyden parantamiseen on tullut muutama mieleen, kun Flamingon ja Jumbon sisustuskaupoissa vierailee. Tänään ajattelin vielä kipaista Stockmannin 60% alennusmyynneissä, jos jotain tarpeellisia juttuja olisi alessa.

Tammikuu siis kohta takana ja helmikuun puolelle on mukava keskiviikkona siirtyä. Helmikuu on tapahtumien kuukausi, kun yhden kuukauden aikana pääsee herkuttelemaan kahdella lempiherkulla, eli laskiaispullilla ja runebergin tortulla. Tammikuu on mennyt todella hyvin liikuntojen ja terveellisen ruokavalion osalta ja sama jatkuu myös helmikuussa. Yhteen tai kahteen pullaan ei mieli järky, päinvastoin. Tänä vuonna ajattelin hieman modernisoida kummatkin herkut. Katsotaan sitten helmikuussa on tuloksena riemu vai onko leipojan esiliina lentänyt nurkkaan epäonnistumisen takia. Jännityksellä odotan jo ensi kuuta!

Oikein mukavaa viikonloppua ja kivaa perjantain alkua toivottaen,


7 kommenttia

 1. Ethän kuitenkaan lopeta blogiasi? Se tuo ajattelemisen aihetta ja iloa päiviin :) Ajattelusta tuli mieleeni, että aiemmin kirjoitit harkitsevasi ostoksiasi nykyään tarkemmin. Tässä kuussa sisustusostoksia on aika paljon. Ainakin omalla mittakaavallani ;) Kerro jotain mitä harkitsit ostavasi, mutta jätitkin kauppaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Tällä kertaa kauppaan jäi kaikki mitä olisin tarvinnut, eli lisää lakanoita ja pieniä pyyhkeitä. Eli mitään tarpeellista ja tarpeetonta ei tullut tällä kertaa ostettua :)

   Kiva kuulla, että blogiani on mukava lukea. Positiivinen palaute lämmittää aina <3

   Poista
 2. Moi, mistä tuo teidän aivan ihana uusi sohvapöytä on ostettu? Haaveilen itse samanlaisesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hankittu Trademaxilta. Heiltä löytyy montaa erilaista marmorista sohvapöytää :)

   Poista
 3. Kysymys vähän vanhempaan tekstiin liittyen.

  Oletteko olleet tyytyväisiä tuohon uuniseppien tunturi takkaan?
  Varaako hyvin lämpöä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Takka oli todella näyttävä ja lämmitti kivasti taloamme. Takassa sai polttaa pari pesällistä ja takka oli lämmin vielä seuraavana päivänä poltosta. Itse ainakin suosittelen sitä.

   Poista
 4. Kiva idea tuo Instagram! Itsekin tulee nykyään vain harvoin seurattua blogeja koneella, nytkin hain erikseen sinun ja Home White Homen blogit, muita en edes tahdo muistaa. :) Instaankin saa onneksi nykyään järjestelmäkameralla otettuja kuvia, joita on ilo katsella. <3

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.