Kultaa ja valkoista sekä juhlakuukausi starttaa

31. tammikuuta 2017


Moikkamoi kaikille!

Tammikuun viimeistä päivää elellään ja keskiviikkona siirrytään jo helmikuun puolelle. Tuntuuko muista, että tammikuu hujahti tosi nopeasti ohitse? Keskiviikkona käynnistyy juhlakuukausi helmikuu kaikkine juhlapäivineen ja tuntuu, että kohtahan sitä jo kevät kurkkii nurkan takana. Ensi kuussa vietetään laskiaista, runebergin päivää ja vaikka mitä herkullisia päiviä. Ei vielä, hold your horses! Itse miellän tammikuun talven ensimmäiseksi talvikuukaudeksi ja aika talviselta meidän kotoa näyttääkin. Ikkunoiden reunoissa oli vielä viime viikolla muutamat jääkristallit, ulkona oli mukavasti lunta maassa ja koko Suomi oli päässyt nauttimaan mukavan kirpsakoista pakkassäistä.

Myös kotimmekin on pukeutunut talvisen vaaleisiin väreihin, jota tänä tammikuuna maustaa uutena värinä kulta ja messinki. Ikinä en ole aikaisemmin kullan väriä omassa kodissa käyttänyt ja nyt kun ensimmäisen kullan värisen sisustusjutun yhdistin mustavalkoiseen sisustukseen, huomaan sen menevän tämän väriyhdistelmän kanssa yhteen todella kivasti. Ennen olin mieltynyt pelkästään kromisiin juttuihin, eikä kullan väri koskaan käynyt mielessäkään. Nyt päätin rohkaistua, Skultunan ruukuista inspiroituneena, ja hankin jo joulukuussa meidän kotiin kullan/messinkisen värisen ruukun valkoiselle orkidealleni. Olen erittäin tyytyväinen tähän yhdistelmään ja nyt ne koristavat meidän kotia tammikuun lopulla ja myös helmikuun puolella. Kukat orkideasta on jo kuukahtanut, mutta toivottavasti saisin sen taas eloon ja loistoon, jos aurinkoisia päiviä alkaisi taas tulemaan.

Mukavaa tiistaita!


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.