Loppiaisen menot ja kirkas maljakko esittelyssä

8. tammikuuta 2017


Hyvää huomenta ihanat!

Jokos siellä on herätty? Aikainen lintu madon nappaa ja meillä on tohinat jo täydessä vauhdissa. Tai no, lapset katsoo televisiota ja itse valmistan aamupalaa meille kaikille. Loppiaisen jälkeen kotimme melkein kaikki joulukoristeet ovat nyt päässeet takaisin varastoon odottamaan seuraavaa joulua. Tytöt olivat hieman pettyneitä siihen, että kuusi kannettiin roskikseen ja koristeet laitettiin pois. Itse olen sitä mieltä, että jokaista asiaa jaksaa tiettyyn asti. Jos joulukoristeita pitäisi kauemmin esillä, ei ne varmasti merkitsisi itselle niin paljon. Joulukukat on eri asia. Niitä voisi katsella ja pitää esillä koko kylmän talven läpi. Yleensä olen jo tammikuun alussa ostanut ensimmäiset tulppaanit maljakkoon, mutta vielä sitä haluaa hetken ihastella kauniin valkoista amaryllistä.

Tänään halusin esitellä kaunista, läpinäkyvää löytöä, josta ystäväni minulle vihjasi. Tein nimittäin tilauksen aleaikaan Hemtexin verkkokaupasta ja meidän kotiin kotiutui todella kaunis ja näyttävä maljakko. Ensimmäisen kerran näin tämän maljakon ystäväni luona ja siihen heti ihastuin. Olin jo hetken etsinyt samanlaista lasista maljakkoa, mutta onnistunut niitä vain Ruotsista löytämään aika hinnakkaaseen hintaan, kun lähetykseen aina lisätään postikulut. Siksi innostuin kovasti, kun paras ystäväni kertoi löytäneensä maljakon Hemtexiltä. Sitä oli edelleen nettikaupassa myytävänä, alennettuun hintaan ja ilman postikuluja. Maljakko meille kotiutui isommassa koossa parissa viikossa ja nyt meitä ihastuttaa. Tarkkasilmäiset huomasivat tämän maljakon jo joulukuun yhdessä postauksessa. Moni kyseli maljakon perään, joten nyt sen kunnolla blogissa esittelen. Maljakolla on korkeutta 35cm, joten tämä kirkas maljakko on näyttävä sen yksinkertaisuudessaan.

Mukavaa viikonloppua ja nauttikaa!

3 kommenttia

  1. Hei, Mistä nuo ruokapöydän tuolit ovat, en ole löytänyt oikein mistään noita?

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.