Marmorinen sohvapöytä olohuoneessa

15. tammikuuta 2017


Oikein kaunista sunnuntaita teille kaikille!

Aluksi haluan kiittää kaikkia blogikirppikseeni osallistuneita. Viestejä tuli todella hurja määrä ja melkein kaikki tuotteet on nyt alustavasti varattu. Toivottavasti kaikki varaajat myös lunastavat ostokset mahdollisimman pian. Blogikirppikset on tältä osin nyt ohi, turha tavara on päässyt kiertoon ja meidän varastot tyhjentyneet kivasti. Hamstraajasta on kuoriutunut viime aikoina vähempään pyrkijä ja selvästi nykyään mietin ostoksia aika tarkkaan. Ennen olisin ostanut jotain kaunista kotiimme vain sen takia, koska se on kaunista ja näyttäisi kivalta. Nykyään ostoksia tehdessä huomaan jämähtäväni kysymykseen "Tarvitsenko oikeasti tätä?". Moni ostos on jäänyt tekemättä alennusmyynneistä ihan vain kysymällä itseltäni tuo kysymys. Nyt keskityn ajattelemaan "vähemmän on enemmän".

Niinpä koitti päivä, jolloin totesin siirtäväni meidän olohuoneen kromisen sohvapöydän syrjään ja testaavani jotain ihan muuta. Joku kysyi miksi luovun kromisista jutuista? Ne eivät vaan meidän pienessä lapsiperheessä toimi. Sormenjälkiä, tahroja ja kaatuneita maitoja. Siitä oli meidän vanha sohvapöytä tehty. Kaikenlaiset arat pöydät, joihin asetetaan lasilevy päälle, on erittäin vaikeita pitää puhtaana. Meidän lapsiperheeseen ei siis kyseiset materiaalit ole paras vaihtoehto. Siksi lähdin etsimään kestävää ja helppohoitoista sohvapöytää. Olin jo kauan haaveillut marmorisesta sohvapöydästä sekä ruokapöydästä. Pyöreän, marmorisen ruokapöydän löytäminen on ollut umpikuja jo kauan, mutta marmorisen sohvapöydän ei. Moni brändi tarjoaa marmorisia sohvapöytiä monessa eri muodossa. Itse olin haaveillut valkoisesta pöydästä ja hetkessä sellaisia löytyikin monesta eri verkkokaupasta. Loppujen lopuksi päädyin tähän valkoiseen sohvapöytään ja päivääkään en ole sitä päätöstä katunut. Upea ja helppohoitoinen!
Näihin tunnelmiin, oikein mukavaa viikonlopun jatkoa ja sunnuntaita!


4 kommenttia

 1. Vaihtelu virkistää! Kaunis uusi pöytä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ihana :) Tämä on kyllä ollut niin helppo ja upea löytö. Sai vielä tosi hyvään aleen.

   Poista
 2. Olen etsimässä tuon tyyppistä pöytää ja löysin blogisi googlen kuvahaun kautta. Onko pöytä ollut toimiva ja kestävä tähän asti? Mistä olet sen ostanut?

  terveisin, Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut paras pöytä koskaan ja olen ollut äärimmäisen tyytyväinen. Pöytä on Trademaxin valikoimasta.

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.