Matkalla kohti New Yorkia ja Pariisia

20. tammikuuta 2017


Oikein kaunista perjantaiaamua!

Viikonloppu alkaa, jippikaijei! Olenkin suunnitellut meille paljon ohjelmaa koko viikonlopuksi. Tarkoitus olisi käydä pulkkailemassa, leipoa kaikenlaisia herkkuja ja vierailla sukulaisten sekä ystävien luona. Yleensä meidän perjantai-ilta alkaa melkein aina samalla traditiolla, eli menemme kirjastoon lainaamaan kirjoja. Jokainen valitsee kolme kirjaa, jotka tulee viikossa lukea. Lapset rakastavat tätä tapaa ja aina muistavat asian, kun haemme heidät päiväkodista. Jännityksellä odotan joka kerta, mitä kirjoja lainaamme, kun tytöt noudan päiväkodista ja matkamme kirjastoon käynnistyy. Asumme tällä hetkellä noin 500 metrin päässä kirjastosta, joten matkan taitamme hyvin kävellen.

Lyhyestä matkasta onkin hyvä siirtyä vähän pidempään matkaan, nimittäin New Yorkin ja Pariisin kimppuun. Ehei, emme valitettavasti ole aikuisten oikeasti koko konkkaronkka lähdössä kiertämään maailmaa. Vaan New York ja Pariisi saapuivat meidän luokse, meidän kotiin. Aikoinani nämä julisteet ostin, mutta tenkkapoo iski, kun en löytänyt sopivan kokoisia kehyksiä näille kahdelle julisteelle. Nyt ne kaivoin naftaliinista ja taas jälleen kerran niihin ihastuin. Nyt on se hetki, kun tarttuu tuumasta toimeen ja hoitaa homman finaaliin. Jes, tästä se lähtee!


Oikein mukavaa viikonloppua ja nautiskelkaa kaikesta ihanasta!


2 kommenttia

  1. Kiva tapa aloittaa viikonloppua kirjastosta lainaamalla kirjoja :) Mukavan kuuloinen viikonloppu teillä :) Kivat noi julisteet :) Hauskaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein ihanaa viikonloppua sinnekin suunnalle! Nyt nautitaan tästä todella kaunista talvesta ja mikä ihana auringonpaiste meitä helliikään :)

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.