Olohuoneen uusi, moderni matto - love at first sight

11. tammikuuta 2017


Good Morning ja kivaa keskiviikkoa!

Työt aloitettu ja aamupuuro valmistettu - check! Aamukahvi keitetty - check! Normi arkiaamu töissä, normaalit rutiinit suoritettu. Niin niihin vanhoihin tapoihin kangistuu, mutta oikeastaan mitäs vikaa siinä on, kun homma toimii kuin rasvattu. Aamuihmisenä sitä nauttii aikaisin heräämisestä, puolen tunnin ajomatkasta töihin, aamupalan valmistamisesta tyhjässä toimistossa ja sen nauttimisesta työkavereiden seurassa. En voi siis valittaa. Itse rakastan arkea ja sen mukana tuomaa aikataulutettua elämää. Meidän tytöt on jo siinä iässä, että ovat hyvin omatoimisia. Arki siis on jo tässä vaiheessa paljon helpompaa, kuin mitä se vauvaikäisen lapsen kanssa on.

Työasioista ja perusarjesta on mukava siirtyä tämän päivän aiheeseen, joka on uudistunut olohuoneemme. Meidän olohuoneesta on jo monen monta vuotta löytynyt pitkäkarvainen, valkoinen chic-matto. Matto on ihan ykkössuosikkini, mutta vuosien saatossa matto on haalistunut alkuperäisestä valkoisesta väristä. Itseeni iski iso ärsytys värin muuttumista kohtaan, joten kaappasin maton hartialle ja aion kantaa sen lähimpään pesulaan puhdistukseen. Samaan aikaan Elloksella oli yhden päivän ajan -40% päivät, jolloin uusi ihanuus osui silmiini. Tähän mattoon ihastuin jo aikaisemmin Facebookin yhden sisustusryhmän keskusteluissa, kun eräs ihminen vilautteli kuvaa makuuhuoneestaan tämän maton kanssa. Siitä inspiroituneena laitoin Elloksen Tanger-maton tilaukseen ja se saapui ennätysajassa. Maton tilasin suurimmassa koossa eli 200cm x 290cm. Siitä asti kun matto kotiutui, saikin se jäädä olohuoneen lattialle ja valkoinen Chic siirtyi toiseen tilaan.


Samalla testailin myös vanhaa Coco Chanel-tauluamme sohvan taakse ja nämä kuvat vaan vahvisti sen, että taulut sohvan taakse on ehdottomasti hankittava ja raamit haettava varastosta. Onneksi julisteet tauluihin on jo aikapäivää löytynyt kaapistamme, joten ei muuta kuin tuumasta toimeen. Samalla viimeiset jouluaiheiset tavarat saa äkkilähdön varastoa kohti, joten yksinkertaisempi ja riisuttu koti on nyt tämän viikon avainsanat.

Ensi kerralla olisi sitten vuorossa heti aamusta viimeinen blogikirppis. Kaapit on nyt turhista jutuista tyhjät ja viimeiset kauniit esineet lähtee nyt myyntiin. Joten kuullaan ensi kerralla kirppiksen merkeissä!

Oikein mukavaa keksiviikkoa :)


2 kommenttia

  1. Taitaa olla varsinainen seuraava blogimatto tuo sen Ikean version jälkeen! Täällä oli viime kesänä myös tuo matto hetken ja käytettävyydeltään todella hyvä! :) kauniisti sopii teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu eiköhän tämä matto jo sen lisänimen saa :) Mutta en yhtään ihmettele, kun on äärimmäisen mukavan tuntuinen ja kaunis. Kiitos Sanna <3

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.