Pettymys ja olohuoneen suunnittelua - seinälle uutta?

9. tammikuuta 2017


Oikein kaunista huomenta tammikuun toisen viikon käynnistykseen!

Tätä vuotta on keretty jo vähän yli viikko elellä ja uusi työviikko on toimistolla käynnistetty. Viime vuosi hujahti ohi sellaista vauhtia, että en kyllä yhtään muista mitä viime vuoden tammikuussa on tapahtunut. Siksi tämä blogi on hyvä tapa päivittää kuulumisia, koska sitä voi aina palata lukemaan vanhempia kirjoituksia ja katsoa mitä sitä on vuosi sitten tullut puuhailtua. Vähän kuin nuoruusajan päiväkirjaa lukisi. Vain ne nuoruuden draamat puuttuu näistä kirjoituksista ja miljoonat "Mä rakastan Nikoa", "Mä on niin in lööv Tuomakseen" ja rakkauspisteiden laskut on unohtunut unholaan. Ette ikinä arvaa mitä itse nuorena tein, kun muutin 19 vuotiaana pois kotoa? Heitin kaikki päiväkirjani roskiin! Miksi? Ei kyllä silloin ajatellut yhtään mitään tavaroita karsiessa ja muuttolaatikoita pakkaessa. Mikä voisikaan olla mukavampaa kuin lukea vanhoja päiväkirjoja ja elää nuoruutta uudelleen päiväkirjamuisteloiden kautta. Kyllä harmittaa, sen voin kertoa. Joskus tulevaisuudessa olisi ollut mukava näyttää päiväkirjoja myös omille tytöille ja kertoa tekstien muodossa omaa nuoruuden tarinaa. Uskon, että olen varmaan ainoa hölmö ketä päiväkirjat on hävittänyt.

No mutta tästä suuresta pettymyksen tunteesta on kiva siirtyä iloisempiin asioihin, eli suunnitteluhommiin. Meidän tämän hetkisen kodin olohuoneen seinät ovat täysin tyhjät. Haluaisin laittaa jonkinlaista taidetta kotimme olohuoneeseen esille ja paikaksi olin ajatellut tyhjää seinään pienemmän sohvan takana. Tällä hetkellä seinä ammottaa tyhjyyttä ja kun maalaamaan ei pääse, olisi mukava lisätä seinälle jotain. Seinällä on valmiiksi jo pari ruuvia kiinni, jonne saisi jonkinlaista taidetta tai kehystettyjä julisteita roikkumaan. Reikiä ei siis tarvitsisi tehdä. Nyt kun vaan osaisi päättää, että mitäs sitä seinälle laittaisi. Pitäisikö alavarastosta hakea vanhoja kehyksiä ja laittaa niihin julisteet esille? Vai pitäisikö seinälle laittaa jotain ihan muuta? Katsotaan mitä saan tässä tulevien viikkojen aikana aikaan. Jotain mustavalkoista olisi tarkoitus seinälle laittaa.

Mukavaa maanantaita ihanat ja kuullaan taas keskiviikkona!


2 kommenttia

  1. Minäkin olen harmitellut päiväkirjojeni heittämistä pois nyt jälkikäteen! Heitin ne joskus 17-vuotiaana pois, koska pidin niitä lapsellisina. Nyttemmin niitä olisi ollut tosi mielenkiintoista lukea :D Kokeile tehdä kehyskollaasi sohvan yläpuolelle erikokoisista kehyksistä ja julisteista. Älä tee reikiä seinään, vaan käytä Command-talutarroja (rautakaupoista). Niillä saa kiinni mitä vaan hyllyistä taluihin ilman mitään jälkiä seinään :)

    VastaaPoista
  2. Hölmöt me ☺ Kiitos ideasta. Se kävi mielessä ja olisi hyvin toteutettavissa.

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.