Tärkeä tapaaminen!

23. tammikuuta 2017


Oikein kaunista viikon aloitusta!

Tammikuun viimeinen, täysi viikko käynnistyy pikkuhiljaa monen ihmisen kohdalla työkoneen käynnistämisellä tai kotona heräilyllä. Itse kuulun mielelläni ensimmäiseen ryhmään, eli työpaikalla maanantain aloittaneella. Itse olen aamuvirkku ja autoni käynnistän normaalisti ennen kuutta ja suuntaan kohti työpaikkaani. Tietenkin sitä mielellään jäisi kotiin omaan sänkyyn makoilemaan, mutta sitä olemme onneksi jo koko viikonlopun kerennyt tekemään, eli käynnistämään aamut rauhassa. Siksi viikonlopun jälkeen on virkistävää pompata sängystä puoli kuuden jälkeen ja rientää töihin keittämään itselle ja työkavereille aamukahvit.

Kahvit tuli myös viikonloppuna keitettyä muutaman kerran, kun pääsin hetkeksi mukaan äärimmäisen tärkeään tapaamiseen, nimittäin ihan itseni kanssa. Tänä vuonna vietän teemavuotta itseni kanssa, eli panostan omaan hyvinvointiin normaalia enemmän. Tämän teeman takia olen päättänyt viikonloppuisin ottaa aikaa myös itselleni ja tehdä asioita oman hyvinvoinnin eteen.

Siksi tästä hyvinvointiteemasta innostuneena päätin ottaa hetken aikaa itseni, sisustuslehtien ja kahvin kanssa, kun asettauduin mukavasti silmälasit päässä istuskelemaan makuuhuoneen puolelle ja lukemaan vanhoja sisustuslehtiä rauhassa. Välillä sitä tarvii inspiraatiota ja vanhat sisustuslehdet toimittavat tätä virkaa hyvin. Nykyaikaiset digilehdet eivät toimi omassa käytössä niin hyvin, koska itse tykkään pitää lehteä kädessä, hypistellä sitä ja joskus jopa repäistä joku sivu oman moodboardin kokoelmiin. Siksi pieni, rauhallinen hetki sisustuslehtien parissa on kyllä yhtä parhaista oman ajan käyttöä!Mukavaa maanantaita toivottaen.


2 kommenttia

  1. Siis voisinkin herätä reippaana noin aikaisin, oon kade! Kykenen juuri ja juuri kömpimään kuudelta ylös :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kun herää aikaisin niin sitten on hyvä syy mennä aikaisin nukkumaankin :) Itselle tuottaa suurta tuskaa pysyä edes 23.00 asti hereillä, siksi nukkumaan on hyvä mennä jo kympin aikaan :D

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.