Vuoden 2017 käynnistys - tästä se uusi kausi alkaa

1. tammikuuta 2017


Oikein mukavaa uutta vuotta 2017!

Oikein, oikein mukava tavata ja kuulla myös tänä vuonna. Toivottavasti kaikilla teillä on takana mukava uuden vuoden aatto ja yö on sujunut räiskyvissä merkeissä. Me vietimme uutta vuotta herkkuja syöden ja raketteja katsellessa sukulaisten luona Forssassa. Illan parhaimpia hetkiä oli ehdottomasti hienot ilotulitukset. Aluksi rakettien pauke ja väriloisto oli hauskaa lastemme mielestä, mutta lopulta räiskyntä alkoikin hieman pelottaa. Siirryimme takaisin sisätiloihin katselemaan rakettien pauketta ikkunoista ja samalla nautiskelemaan kaikenlaisia herkkuja. Oikein onnistunut uusi vuosi siis takana.

Tänä vuonna blogissa koetaan muutama uudistus, joista sitten enemmän myöhemmin. Toivottavasti yksi muutos on se, että löytäisimme oman kodin ja pääsisimme muuttamaan ennen kesää. Oikeastaan se on ainoa toiveeni tälle vuodelle. Tässä vuokrakodissa on ollut erittäin mukava asustella, mutta nyt lisätilan tarve ja oman kodin muokkaaminen alkaa olemaan tarpeellinen juttu. Olisi enemmän kuin ihanaa, että huoneita olisi yksi lisää ja paljon enemmän säilytystilaa. Nyt asumme alle 80 neliössä ja haussa olisi siis edelleen rivi- tai paritalo kotikaupungistamme tietyiltä alueilta. Toivottavasti tänä vuonna onnistaisi ja pääsisin suunnittelemaan uutta kotia.


 
Oikein mukavaa uuden vuoden alkua ja kuullaan taas huomenna vuoden toisen postauksen kera!


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.