Vuoden 2017 sisustuksen ostoslista - kohti modernimpaa ilmettä!

2. tammikuuta 2017


Mukavaa maanantaita!

Tämän vuoden ensimmäinen maanantai käynnistyy pikkuhiljaa töiden parissa Espoon suunnalla ja arki on tänä vuonna käynnistetty täysin uudella asenteella ja tarmolla. Päätin nimittäin pyhittää tämän vuoden itseni panostukseen ja alkaa huolehtia itsestä ihan uudella asenteella. Viime vuosi meni niin nopeasti kaiken ohessa ohi ja marraskuun aikana huomasin jättäneeni itseni täysin kuutamolle, eli unohtaneeni omasta hyvinvoinnista huolehtimisen. Tänä vuonna siihen tuli heti vuoden ensimmäisenä päivänä korjaus, kun tartuin itseäni niskasta kiinni, painuin lenkille ja korkkasin uuden vuoden terveellisen ruoan parissa. Tästä on hyvä käynnistää vuosi 2017 kerrankin itseä ja hyvinvointia ajatellen.

Olen saanut kysymyksiä sähköpostiini, miksi olen luopunut kromisista jutuista, blingistä ja kaikesta muusta romanttisesta sisustustavarasta ja suoria ostoilmoja tulee melkein joka päivä. Kiitän teitä kaikista mukavista palautteista, kommenteista ja ideoista, joita jaksatte minulle jakaa. Moni on myös lähettänyt positiivista palautetta muuttuneesta tyylistä ja toivovat sitä jatkossakin näkevän blogissani. Itse voin todeta, että olen tietoisesti lähtenyt viemään kotimme tyyliä yksinkertaisempaa, skandinaavisempaa tyyliä kohden. Itse haluaisin kotini olevan yksinkertaisesti chic! Liian blingin karsiminen on ollut erittäin hyvä idea, koska siihen yksinkertaisesti turruin ja se tyylisuuntaus ei kumminkaan ollut minun juttuni pitkää tähtäintä ajatellen. Kromiset jutut on kauniita, mutta meidän lapsiperheessä ne eivät toimineet. Jos jaksaisi monta kertaa päivässä pyyhkiä kaikki sormenjäljet ja liat koriste-esineistä ja huonekaluista pois, olisin samalla linjalla jatkanut. Rakastan siivoomista, mutta pölyjen pyyhkijäksi minusta ei vaan ole, sen myönnän. Tämän takia tietoisesti olen alkanut sisustustamme karsia koristeellisuuden osalta ja vähentänyt tavaramäärää huomattavasti. Näin kaikki perheessämme on tyytyväisiä ja pääsemme paljon helpommalla, ainakin minä. Näinä ruuhkavuosiaikoina mitä helpommalla pääsee, sitä tietä haluaa noudattaa.

Tämän pitkän paasauksen seurauksena haluan hieman vilauttaa täällä blogin puolella ajatuksiani tästä vuodesta ja siitä tyylistä, jota haluaisin kotonamme nähdä. Varmasti tämä tyylilinja ei ole sitä mitä kaikki minulta haluaisi täällä blogissa nähdä, mutta sisustan kotiamme meitä varten, enkä sillä ajatuksella millä saisi paljon lukijoita ja kaikki olisi tyytyväisiä. Kotimme tyyli alkaa siis pikkuhiljaa menemään skandinaavisempaa tyyliä kohden ja jotain kaunista blingiä tullaan edelleenkin näkemään kotonamme.

Tässä olisi minun ostos- ja himoituslista tälle vuodelle. Keräsin pieneen kollaasiin sellaisia asiota, joita mielelläni kotonamme näkisin niin huonekalujen että koriste-esineiden osalta.Tämän pitkän postauksen myötä toivotan kaikille oikein mukavaa uuden vuoden ensimmäisen viikon alkua. Tästä se uusi vuosi ja täysin uusi viikko käynnistyy!

Hymyä päivään toivottaen,16 kommenttia

 1. Ostin itse tuon Flosin valaisimen pari kk.sitten ja olen siihen niin tyytyväinen.Mielettömän kaunis sekä päällä että pimeänä ollessaan.Ja valaistusteho aivan muuta kuin Foscarinin Cabochessa joka meillä aiemmin oli olohuoneessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva kuulla! Itse olen päässyt ihastelemaan vain kuvissa ja en tiedä millainen on käytössä, joten oikein mukava kuulla sinulta palautetta valaisimesta. Se on kyllä suurin sisustustoiveeni tälle vuodelle ja katsotaan jos joskus tarjoutuisi mahdollisuus se toteuttaa.

   Poista
 2. Uusi tyylisuuntasi kuulostaa kivalta. Itse sisustan myös Skandinaaviseen tyyliin ja seuraan mielelläni mitä vuosi tuo tullessaan teidän kotiin;) Hyvää vuotta 2017.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein mukavaa uutta vuotta piitu! Kiva kuulla, että sinuun iskee skandinaavinen tyyli. Vähän itsekin sitä haen jollain pienellä twistillä :)

   Poista
 3. Kiva ja inspiroiva kollaasi! :) Mistä olet bongannut tuon marmoripöydän?:)Molemmat kyntteliköt on myös tosi kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että kollaasi miellytti. Pöytää voi löytää Room21:n tarjonnasta ja samantyylisiä on myös Trademaxilla ja Taloon.comilla.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kulta on alkanut kutkuttaa kovin omaa mieltä ja sitä näkisin meidän kodissa voivan myös lisääntyä :) Tällä hetkellä ei löydy mitään.

   Poista
 5. Ihania juttuja olet koonnut! Mäkin haaveilin just tuosta pöydästä, mutta lopulta se ei sitten sopinutkaan uuteen kotiin. Mut ehkä mekin vielä joku päivä asutaan kodissa mihin tuo sopis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi että ei matchannut! Tuo pöytä on kyllä niin herkun näköinen kuvassa, että olisi mukava nähdä se myös luonnossa muiden kotona :) Nämä on niin vaikeita juttuja ja vaikka joku näyttää kuvassa hyvältä, ei se välttis omassa kodissa olekaan niin hyvä.

   Poista
 6. Ihania suunnitelmia. Sama kynttelikkö munkin haavelistalla. <3 Ja pelkistämistä on tapahtunut ja tapahtuu vielä lisää meilläkin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan siis samoilla linjoilla! :D Jossain vaiheessa tavaraähky voi vaan iskeä ja itsellä se tapahtui jo viime vuoden puolella, kun muutimme ja tavaroita pakkaessa ei tuntunut loppua näkyvän ;)

   Poista
 7. Samaa mieltä lähes jokaisesta himotuksesta! Minuakin tuo Flos-valaisin ja marmorinen pöytä kutkuttaisi, mutta Kubuksen kynttelikkö voisi olla ehkä se realistisin hankinta...saas nähdä, tein vähän lupauksia olla niin hirveästi ostamatta mitään mutta miten mahtaa käydä...:) Hyvää alkanutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täällä ollaan vähän samoilla linjoilla! Tuo Flos olisi suurin toive, joka voi kyllä jäädä vaan toiveasteelle. Mutta ainahan sitä pitää haaveilla.

   Poista
 8. Kauniita toiveita ja upeita sisustusesineitä! <3 Hyvää alkavaa vuotta! :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.