Vuoden ensimmäiset tulppaanit ja inspiraatiota tulevaan

16. tammikuuta 2017


Oikein raikasta pakkasaamua teille kaikille!

Viikonlopun jäljiltä palataan taas sorvin ääreen ja aletaan hommiin. Viikonloppuna itselleni iski kova halu etsiä keväisiä sisustuskuvia ja inspiraatiota kevään sisustukseen. Joka paikassa näkee kauniita tulppaanikimppuja, Facebookin ryhmissä sisustellaan jo keväisillä väreillä ja pohditaan tämän vuoden trendejä seinien osalta. Meillä tässä asunnossa kaikki seinät on valkoiset ja hyvä niin. Tämä vuokralla asuminen on kyllä ollut maailman helpoin asuinmuoto. Mitään ei tarvitse tehdä ja jos joku menee rikki, soitetaan huoltomies korjaamaan. Omakotitalossa jokainen asia piti tehdä ihan itse ja stressiä meinasi aina silloin tällöin pukata. Nyt voi vaan olla, nauttia ja etsiä inspiraatiota tulevaa varten. Vaikka tähän asuntoon ei suuria muutoksia voi tehdä, voi sitä silti unelmoida asioista ja hakea inspistä tulevaisuutta varten. 

Viikonloppuna otin itseäni niskasta kiinni tämän asunnon kohdalla poistamalla viimeiset joulukoristeet ikkunasta ja laittamalla ne Riviera Maisonin säilytyslaatikoihin. Joulukukatkin olivat niin nuukahtaneita, että oli parempi korjaa ne vain suosiolla pois. Samalla päätin käydä kukkakaupassa hakemassa hieman talvista vaaleutta kotiimme vaaleanliilojen tulppaanien muodossa. Joulu on ihanaa aikaa, mutta nyt on viimeistään aika alkaa tuoda talvea kotiin vaalein tekstiilein ja kukkasten muodossa. Kotiimme kotiutui myös muita kasveja ja kukkia, mutta niistä sitten myöhemmin. Nyt nautitaan tästä vuoden ensimmäisestä tulppaanikimpusta, joka tällä hetkellä koristaa meidän olohuonetta marmorisella pöydällä.Mukavaa viikkoa toivottaen,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.