Cafua, juhlia ja marmoripöydän kokemuksia

6. helmikuuta 2017


Huomenta!

Toivottavasti teillä on mukava, helmikuinen viikonloppu takana. Oletteko nauttineet yhtä monta runebergin torttua kuin minä? Täytyy kyllä myöntää, että pieni yliannostus taisi tulla nautittua, mutta kerrankos sitä vuodessa nautitaan näistä maukkaista tortuista. Seuraavaksi olisi vuorossa sitten yhden sukulaisen nimipäivät. Näitä pieniä juhlia voisi viettää jo tässä vaiheessa laskiaisherkkujen seurassa. Tiedän, moni ei juhlista nimipäiviä, mutta meille se on hyvä syy juhlistaa. Hiphei helmikuu! Tykkään kyllä tästä herkkukuukaudesta todella paljon. Kroppa kyllä voi olla eri mieltä näiden kaikkien ihanien herkkujen nauttimisesta, mutta kerrankos tämän vuoden helmikuuta eletään.

Helmikuu käynnistyy mukavaksi muuttuneen olohuoneen parissa. Suuria muutoksia on tapahtunut viimeisen kuukauden aikana ja olen saanut olohuoneen tuntumaan viihtyisältä. Sohvapöydän vaihto helppohoitoiseen, valkoiseen marmoripöytään on kyllä yksi parhaimpia päätöksiä vähään aikaan. En edes muista, koska olisin joutunut tätä sohvapöytää pyyhkimään, koska se pysyy niin helposti puhtaana. Vanhaa pöytää sai olla koko ajan pyyhkimässä, mikä itselle tuli silloin yllätyksenä. Tietenkin marmorikin imaisee itseensä vaikeita tahroja, mutta meidän pöytä on siltä vielä säästynyt.Mukavaa maanantaita toivottaen,


4 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.