Helmikuun taikaa ja tehokasta etätyöskentelyä

1. helmikuuta 2017


Hyvää huomenta helmikuu!

Tänään se tapahtui! Helmikuun ensimmäinen päivä. Päivä käynnistyy pikkuhiljaa töiden ääressä. Olenkin joskus aikaisemmin maininnut olevani töissä sellaisessa työpaikassa, jossa saa tehdä etätöitä kotoa käsin. Itse koen sen äärettömän tärkeäksi asiaksi ja työpaikan rikkaudeksi. Kun tekee töitä etänä, tuntee sitä itsensä paljon tehokkaammaksi. Tämä voi johtua siitä, että ylimääräinen kollegoiden kanssa seurustelu jää kokonaan päivästä pois ja sitä keskittyy täysin omiin työtehtäviin koko päivän ajan. Jos minulta kysyttäisiin, tekisin mielelläni esimerkiksi puolet viikosta etätöitä, koska viikon työpanos voisi silloin olla vielä tehokkaampi ja kattavampi.

Tietenkin tämä on uravalintakysymys. Eihän esimerkiksi sairaanhoitajat pysty tekemään etätöitä. Mutta me "toimistotyöntekijät" voimme tätä tapaa voimme hyödyntää riippuen työpaikan käytännöistä ja itse peukutan sille mahdollisuudelle. Viikon tasapainottaminen etätöillä ja toimistolla toimimiseen tuo kivaa vaihtelua arkeen. Tänäänkin työpaikalle saapuessa oli kyllä mukava fiilis nähdä työkavereita livenä, kun takana oli parin päivän etähommat.

 Helmikuu on siis kiva starttaa töiden parissa. Voi vitsi, miten aina olen tykännyt helmikuusta. Tässä kuukaudessa on jotain hienoa talvista tunnelmaa. Johtuu suurilta osin kaikista mukavista juhlapäivistä, joita helmikuussa vietetään. Ystävänpäivä 14.2, laskiaissunnuntai 26.2, laskiaistiistai 28.2 ja viimeisenä, mutta ei vähäisempänä runebergin päivä 5.2. Tänä vuonna ajattelin toteuttaa perinteiset herkut eli laskiaispullan ja runebergin tortun ihan uudessa muodossa. Katsotaan kehtaako niitä sitten täällä blogin puolella esitellä vai vaikenenko aiheesta kokonaan ja toivon, että kukaan ei muista näitä sanoja ja suunnitelmia.


Mukavaa helmikuista keskiviikkoa toivottaen,Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.