Makuuhuoneen mustavalkoiset verhot

15. helmikuuta 2017


Oikein mukavaa huomenta käynnistyvään keskiviikkoon!

Eilen illalla käytin hetken aikaa teidän lähettämien sähköpostien ja yksityisviestien vastailuun. Pahoillani, että vastailuun kesti hetken aikaa. Kivasti olette laittaneet muutaman kysymyksen tulemaan ja niihin on nyt kaikkiin vastattu. Olen huomannut viime aikoina suosituimmaksi postaukseksi nousseen vanhan postaukseni koskien meidän makuuhuoneen mustavalkoisia verhoja. Näistä saan myös aika ajoin kysymyksiä. Ennen nämä verhot oli esillä meidän vanhassa kodissa olohuoneen puolella, mutta tähän kotiin asetin ne makuuhuoneeseen esille täydentämään mustavalkoista sisustusta.

Verhot teetin aikoinaan paikallisella ompelijalla, koska en onnistunut mistään löytämään samanlaisia silkkiverhoja valmiiksi ommeltuna. Ainoat verkkokaupat, jotka myi saman tyylisiä verhoja, sijaitsivat ympäri Amerikkaa ja eivät toimittaneet Suomeen. Siksi ajattelinkin pääseväni paljon helpommalla, jos teettäisin verhot itse jollain taitavalla ompelijalla. Ihana Tyyki&Tuoli toteuttivat unelmani ja meille kotiutui valkoiset verhot mustalla, paksulla kanttinauhalla varustettuna. Verhojen tilauksesta kesti vain viikko ja uudet verhot olivat meidän ikkunoissa roikkumassa. Itse valitsin juuri vahvemman silkin verhojen kankaaksi, koska meillä kaikki muiden huoneiden verhotkin ovat samaa, paksua silkkiä.

Olen ollut enemmän kuin tyytyväinen kyseisiin verhoihin ja niitä en kyllä tule ikkunasta ottamaan pois ja vaihtamaan johonkin toisiin. Meidän kodista löytyy muista ikkunoista Stockmannin Villa-sarjan silkkiverhot ja makuuhuoneesta nämä ihanuudet. Jos olet miettinyt verhojen teettämistä, itse näytän peukkua ylös. Aluksi teettäminen mietitytti, mutta lopputuloksen nähtyä en ole ollut mitään muuta kuin erittäin tyytyväinen.


Oikein mukavaa keskiviikkoa toivottaen,


8 kommenttia

 1. Olen kova selaamaan blogeja, sullakin ihana sellainen. Mutta nyt en voi olla kysymättä / ihmettelemättä asiaa, joka on vaivannut pitkään ja koskee lähes kaikkia blogeja. Miksi pitää olla kolme samanlaista kuvaa, vain muutaman sentin heitto? Mitään lisäarvoa/-infoa niistä ei mun mielestä tule. Eli kun tila on sellainen, että ei saa muuta näkymään, niin kyllä se yksi kuva silloin riittää.
  Sama muissakin blogeissa: sama kohde, mutta kameraa siirretään himpun verran oikealle/ vasemmalle/ylös / alas. Kaikille bloggaajille: Harkitse kuvien määrä tarkasti! Vähempi on yleensä parempi. Tästä ei tarvii mieltä pahoittaa, tykkään silti blogistasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa-a, nyt heitit pahan. Itse en ole tullut koskaan ajatelleeksi. Kai sitä automaattisesti näin tekee. Mutta kiitos palautteesta, en ota sitä negatiivisesti :)

   Poista
 2. Ihanat verhot ja mun esteettinen silmä nauttii juuri siitä että on samasta tilasta/kohteesta useampia kuvia🖒😍

  VastaaPoista
 3. On ihan tosi hienot verhot, tuo kivaa ryhtiä tilaan! Ikäänkuin jättimäiset kehykset ikkunassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤ Toivottavasti ne käyvät uuteen kotiin myös, eikä ole sitten liian lyhyet :)

   Poista
 4. Kiitos ❤ Olen ollut äärimmäisen tyytyväinen.

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.