Mun hommat eli work work ja uraa sisustuksen parissa?

8. helmikuuta 2017


Oikein mukavaa keskiviikkoa!

Täällä on olo kuin jyrän alle jäänyt. Taas kerran flunssa ilman kuumetta jyllää ja ääntä ei tule mainitaksekaan. On se kumma, että tänä talvena en voi kerralla sairastaa kunnolla, vaan flunssa iskee aina kuukauden välein vieden äänen kokonaan. Vaikeinta tässä on, että joudun työssäni olemaan paljon puhelimessa ja tällä äänellä ei puhelut onnistu, kuin kuiskaillen. Vaikka olo on järkky, lohduttaa tämän päivän tapahtumat. Ensi viikolla voin vihdoinkin paljastaa mitä kivaa on tapahtumassa, joten pysykää linjoilla. Instan puolella My Stories-puolella olette voineet saada jo vinkkejä, mutta ensi viikolla voin sen täällä blogin puolella vihdoin paljastaa.

Talvi on päässyt kunnolla vauhtiin, vihdoinkin! Muistan kuinka viime vuonna hytistiin koko tammikuu. Olihan silloin parhaimmillaan -30 asteen pakkasia. Sähköä kului ja lämmitys pauhasi täysillä, joka todella kostautui tammikuun sähkölaskussa. Muistan meinanneeni lentää pyllylleen, kun avasin tammikuun sähkölaskun ja tarkastin loppusumman. Lasku oli yli 400€, koska asuimme vielä silloin omakotitalossa. Onneksi tänä vuonna ei ole tarvinnut hytistä koko alkutalvea niin kylmissä säissä, päinvastoin. Olemme päässeet nauttimaan juuri sopivista pakkasista ja auton ikkunan aina aamuisin raaputtamaan jäästä.

Tammikuu on siis säiden osalta ollut mukava ja erittäin nautinnollinen. Itse en edes nauti kovista pakkasista, koska silloin hengittämisestä tulee vaikeaa ja kerrospukeutumisesta lapsille täyttä taistelua. Tänä aamuna mittari näytti taas hurjia pakkaslukemia, mutta voin kuvitella kuinka kylmä Pohjois-Suomessa onkaan. Tänään päivän käynnistän taas kotona etätöiden parissa, koska olo on flunssainen. Draivia töiden tekoon löytyy kyllä itsestäni ja pidän nykyisestä työpaikastani ja asemastani yrityksessä. Kuten aikaisemmin kerroin, etätöiden tekeminen on pelkkää plussaa. Nyt olen tyytyväinen tähän tilanteeseen ja nykyiseen työhöni. Aamuisin on todella mukava käynnistää työkone ja alkaa hommiin. Työkaverini ovat sanoneet minua pöhköksi, koska mielestäni aamuisin on kiva herätä aikaisin ja alkaa hommiin. Kun aloittaa aikaisin, voi lopettaa aikaisin.

Suuri ja kaukainen haaveeni olisi joskus suuntautua sisustusalalle ja saada sisustuksen parista vakituinen työ. Mutta nämä on näitä suuria haaveita, jotka ei välttämättä koskaan toteudu, koska itseltäni ei löydy koulutusta sisustusalalta. Hyvä on silti asettaa itselleen unelmia ja tavoitteita, koska joskus ne voivat käydä toteen.

Mukavaa työpäivää kaikille!


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.