Mustavalkoinen My Guide to Paris kehystettynä

5. helmikuuta 2017


Hyvää huomenta ja mukavaa runebergin päivää!

Johan Ludvig Runeberg oli kirjailija, toimittaja ja lisäksi häntä pidetään Suomen kansallisrunoilijana. Runebergin päivä on vakiintunut liputuspäivä, jota vietetään 5.2. Runebergin päivän perinteisiin kuuluvat Runebergin tortut, jonka reseptin uskotaan olevan hänen vaimonsa kehittämä. Runebergin torttu on mantelilla ja rommilla tai punssilla maustettu leivos. Kotikokit voivat leipoa niitä myös ilman alkoholia. Meillä nautittiin tänään tätä kyseistä herkkua, mutta modernilla twistillä, niinkuin perjantaina kerroin. Voisiko sitä vielä yhden tänään nauttia kahvin kanssa?

Makeista herkuista onkin mukava siirtyä makeisiin tauluihin. Viime kuussa vilautin kuvia kauan aikaa sitten tilaamistani julisteista, jotka olivat odottaneet kehystämistä. Vihdoinkin otin itseäni niskasta kiinni ja tilasin kehykset paikalliselta kehystämöltä Juha Vikholmilta. Juhan kanssa kävimme läpi toiveeni kehysten suhteen. Halusin mahdollisimman yksinkertaiset, modernit kehykset mustan värisenä korostamaan julisteen yksityiskohtia. Niinpä valitsin ohuet, mustan väriset kehykset julisteille ja tulos oli juuri sitä mitä olin mieikuvissani nähnyt. Ensimmäinen lopputulos on nyt nähtävillä.


Mukavaa sunnuntaita toivottaen,

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.