Runebergin herkut ja makeanhimo

3. helmikuuta 2017Oikein mukavaa viikonlopun aloitusta ja perjantain käynnistymistä!

Tästä viikonlopusta tulee varmasti oikein maukas viikonloppu, koska sunnuntaina olisi vihdoinkin kauan odotettu runeberginpäivä. Onko siellä ruudun toisella puolella myös muita, jotka rakastavat oikein kosteita runebergin torttuja? Ne voi kyllä omalla suosikkiherkkulistalla laskea viiden parhaimman herkun joukkoon. Varmaan johtuu siitä, että niitä saa nauttia vain kerran vuodessa ja punssin maku on nuoresta asti ollut minulle mieluinen erilaisissa makeissa herkuissa. Esimerkiksi punssinapit, punssirullat ja juuri runebergin torttu on ollut ehdottomat suosikit ja sen on pakko johtua punssin mausta. Ei luulisi olevan nuoren tytön lempiherkkuja, mutta omiin makunystyröihin punssi on aina iskenyt kovaa. Juomana en voisi edes kuvitella sitä nauttivani. Kaksi kertaa olen juomassa maistanut - ensimmäisen ja viimeisen kerran.

Ajattelimme lasten kanssa käynnistää tämän viikonlopun leipomalla yhdessä sekä laskiasjuttuja sekä Runebergin torttuja, mutta tänä vuonna kakun muodossa. Katsotaan innostuuko tytöt taas leipomaan. Viime ja edellisenä vuonna leivoimme perinteisiä torttuja, mutta tänä vuonna otimme jo pari viikkoa sitten varaslähdön ja leivoimme runebergin kakun. Ohje oli pakko testata ennen kun kehtaisin blogin puolella mitään kuvia julkaista. Ja testaushan ei mennyt hukkaan. Kakusta tuli täydellinen ja hävisi nopeasti vuoasta. Pelkäsin sen olevan kuiva, kun sen uunista otin, mutta kostutus onnistui täydellisesti ja kakku oli napakymppi!

Jos teitä kiinnostaa kakun ohje, voin sen huomenna tänne blogin puolelle lisäillä uutena postauksena. Aikaisemmin julkaisemani reseptipostaukset on aina ollut suosittuja, joten jos tämän kakun ulkonäkö ja maku kiinnostaa niin tietenkin voin sen ohjeen teille jakaa. Tästä on enemmän kuin parempi käynnistää viikonloppu! Mukavaa perjantaita ja makeaa viikonloppua toivottaen,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.