Sisustuksen suunnittelua - lehdet apuun!

22. helmikuuta 2017


Huomenia ihanat!

Helmikuu lähenee loppuaan ja viikonloppuna vietetään laskiaista. Tarkoitus olisi mennä pulkkailemaan ystävän ja lapsien kanssa uuden kodin läheisyyteen ja ottaa hieman kaakaota ja laskiaispullia mukaan. Mukava yhdessäolo lasten ja ystävien kesken on parasta mitä voisi olla. Onneksi eteläkin on saanut pysyvän lumipeitteen ja pulkkailua on täten mahdollista harrastaa. Lapsemme odottavat jo kovin näkevänsä ystäviä ja pääsevänsä tekemään lumienkeleitä. Viikonloppua siis kovin jo odotellessa!

Omaa hyvinvointia on taas parannettu pienellä, rauhallisella arjen irtiotolla sisustuslehtien parissa, etsien inpiraatioita lehdistä uutta kotia varten. Joskus sitä tekee mieli tehdä hassuja juttuja, mitkä kuulostaa muille merkityksettömiltä asioilta, mutta itselle ovat luksusta. Omaan aikaan panostus on äärimmäisen tärkeää ja rauhallinen hetki sisustuslehtien seurassa merkitsee itselleni todella paljon kiireisen perhearjen keskellä. Uuden kodin sisustuksen suunnittelu on saanut itseni innostumaan ja kaivamaan vanhat sisustuslehdet esille. Inspiraatiota etsitään joka suunnasta ja sitä on kyllä kivasti löytynytkin. Päivät hujahtavat ohi ihan mieletöntä vauhtia, joten oman ajan saaminen edes muutama kerta viikossa on äärimmäisen tarvittavaa. Aina ei tarvitse kotoa poistua ja tehdä jotain superhienoa kokeakseen hetken hengähdyksen. Eikä haittaa, vaikka kaikki ei olisi ihan tiptop, se on elämää!

Itseensä panostus kannattaa aina, vaikka se tapahtuisi pienillä asioilla!

1 kommentti

  1. Kevät pursuaa jo muutenkin sisustusintoa mutta sinulla on oikein hyvä syy! Ei elämä ole tiptoppia ainakaan meillä ja siihen lisätään hieman uutta sisustushärpäkettä niin tiptopkin on uudenlaista :) Kivvaa loppuviikkoa sinne suunnitelmien sekaan :)

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.