Talven tuntua valkoisessa ruokailutilassa

12. helmikuuta 2017


Oikein mukavaa huomenta sunnuntaiaamuun!

Täällä sitä ollaan jo reippaasti herätty viikonloppuaamuna keittämään teetä ja valmistamaan lapsille aamupalaa. Onpas muuten ihanan talvinen fiilis. Vaikka en olekaan mikään suuri kerrostalofani, on meidän asunnossa todella upeat näköalat suoraan kaupunkimme yli järvelle. Näkymä ikkunasta on hyvin talvinen ja rauhallinen. Kaupunki alkaa pikkuhiljaa heräillä sunnuntaihin ja ihmisiä alkaa näkeä ulkoliikunnan parissa. Mielellään sitä nauttii aamukahvinsa ruokapöydän ääressä, samalla muita blogeja lukiessa. Nyt talven tultua näkymämme ovat vain parantuneet, kun puista puuttuu lehdet kokonaan. Voimme ihastella järvinäköaloja kahdesta eri ikkunasta sekä lasitetulta parvekkeelta.

Talvisesta maisemasta tuleekin mieleen oman kodin talvinen ruokailutila. Kotimme ruokailutila sai ylleensä todella vaalean puvun, kun asetin jo kauan aikaa sitten valkoisen maton ruokapöydän alle kokeiluksi. Matto säilyi hyvin puhtaana ja siihen ei näkyviä tahroja muodostunut ruokailujen aikana, vaikka siihen kaatui maitoa ja ruokaa siihen vahingossa tipahti. Pöydällemme asetin kukkia maljakkoon tuomaan lisää kodikkuutta. Ruokailutilan talvinen yleisilme on vaalea, mutta jollain tavalla lämmittävä ja erittäin viihtyisä. Myös Foscarinin Caboche-lattiavalaisin pääsi oleilemaan ruokailutilan läheisyyteen, koska itse koin sen olevan hieman piilossa tv-tason vieressä.


Talvisin terveisin,

2 kommenttia

 1. Ihanan valoisa koti teillä!
  Minua kiinnostaisi postaus säilytysratkaisuista teidän kodissa. Lähinnä, miten neljän ihmisen vaatteet, kausivaatteet ja tavarat mahtuvat kolmioon. Ja ootteko keksineet jotain hyviä säilytysratkaisuja.

  Rentouttavaa sunnuntai-iltaa!

  t:sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Sannna!

   Kiitos kivasta ideasta. Tässä asunnossa on todella vähän säilytystilaa, mutta onneksi vaatehuone pelastaa hieman. Pidän tuon idean ehdottomasti mielessä ja toteutan parhaani mukaan.

   Mukavaa iltaa myös sinne!

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.