Tervetuloa meille - eteinen esittelyssä

11. helmikuuta 2017


Oikein mukavaa huomenta lauantaihin!

Päivä se käynnistyy taas pikkuhiljaa kotona siivoillen. Pitäisikö sitä tänään aamupäivällä mennä vähän pulkkamäkeen laskemaan lasten kanssa pulkilla? Ostimme viime vuonna uudet pulkat ja montaa kertaa niitä ei olla päästy hyödyntämään tämän talven aikana, koska olemme kärsineet lumen vähyydestä. Laskiaiseen on enää pari viikkoa aikaa ja toivottavasti tänä vuonna saamme nauttia lumisesta laskiaisesta pulkkamäessä. Todella tylsää olisi laskiaissunnuntaina herätä lumettomaan aamuun. Lumi, pulkkamäki, kahvia ja laskiaispullaa. Kyllä kiitos! 

Kodistamme on tullut postaustoiveita teiltä lukijoilta  liittyen kylpyhuoneeseen ja eteiseen. Tämän asunnon pieni kylpyhuone on kellertävillä valoilla varustettu, joten kuvaaminen on äärimmäisen vaikeaa ja hankalaa. Sama koskee eteisen valoja, mutta onneksi sain kuvia säädettyä sen osalta. Meidän kodin eteinen on pitkä ja kapea. Mitään isoja huonekaluja tai lipastoja eteiseen ei mahdu. Siksi sisustus jää eteisen osalta hyvin vähäiseksi. Seinälle olen asettanut taulun, oven viereen valkoisen tuolin ja ison kromisen lyhdyn. Chhatwalin tyyny toivottaa vieraat tervetulleeksi Pappelinan tähtimaton kanssa. Eteisen ovesta hieman eteenpäin kuljettuna majailee valkoinen Iskun peili ja Balmuirin nahkainen lyhty. Siitä on tämän kodin eteinen tehty.

Mukavaa pakkaspäivää toivottaen,

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.