Uuden kodin suunnittelu - olohuone

19. helmikuuta 2017
Oikein mukavaa sunnuntaita teille!

Tästä se käynnistyy vihdoinkin, uuden kodin sisustuksen suunnittelu. Olen kuin pikkulapsi jouluaattona, innoissani odotan jo näkeväni kaiken valmiina. Pää on sauhunnut siitä asti, kun ensimmäisen kerran kävin asuntoa ihastelemassa. Tänään ajattelin esitellä täällä noin 30 neliön olohuoneen suunnitelmia. Olohuoneen pintamateriaaleina on seinässä valkoinen maali, sekä toisessa seinässä kuviollinen tapetti. Lattia on vaalean tammen värinen, joten näihin yhdistelmiin ajattelin yhdistellä vaaleita värejä. Olohuoneesta löytyy myös valkoinen takka, joka tuo kivasti vaaleutta ja tunnelmaa.

Olohuoneessa aion hyödyntää tietenkin nyt jo meiltä löytyviä huonekaluja, mutta uuden sohvan osto tulee välttämättä eteen. Uudeksi sohvaksi olen ajatellut Ikean Söderhamn-sohvaa Finnsta valkoinen-kankaalla. Itselläni ei ole tästä sohvasta kokemuksia, mutta Ikeassa vierailtuani tämä sohva tuntui todella miellyttävältä ja sopivalta uuteen kotiin. Sohvan kokoonpano on vielä hakusessa, eli hankitaanko se kolmen istuttavana, kulmasohvana vai divaaniosalla. Muuta siitä aattelin tehdä erikseen postauksen ja katsotaan mihin päädytään. Tv-tasona tulee olemaan Ikean Bestå, mattona Elloksen Tanger ja sohvapöytänä valkoinen marmoripöytä.Tämäntyylisiä suunnitelmia olohuoneen suhteen. Katsotaan mikä on lopputulos, kun kaikki tavarat on sisään kannettu ja aseteltu paikoilleen.

Terkuin,


*Kuvat valmistajien sivuilta*

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.