Uuden kodin suunnittelu - ruokailutila ja keittiö

24. helmikuuta 2017


Oikein mukavaa huomenta alkavaan viikonloppuun!

Laskiaisviikonloppu alkamassa, suunnitelmat tehty ja herkut leivottu? Meillä oli viikonlopuksi ajatuksena käydä ostamassa uuteen kotiin valmiiksi tiettyjä pikkujuttuja, tehdä päätöksiä huonekalujen suhteen ja puuhailla kaikkea muuta mukavaa ulkona. Helmikuun viimeinen viikonloppu käynnistyy tässä pikkuhiljaa etätöiden parissa ja ensi viikolla siirrytään jo maaliskuulle. Tammikuun lopussa totesin kuun menneen vauhdilla ohitse ja nyt taas tuntemukset on päinvastaiset. Voi tietenkin johtua siitä, että sitä niin kovin odottaa jo pääsevänsä muuttaa uuteen kotiin ja laittaa kotia kuntoon. Vielä pitää hillitä haluja ja pysyä näissä suunnittelupostauksissa vaan. Kohtahan se maaliskuu koittaa ja luovutuspäivä selkeytyy.

Tulevaa ruokailutilaa ja keittiötä miettiessä sitä haluaa pitää yhden asian mielessään, eli skandinaavisen vaaleuden. Keittiön värit tulevat olemaan korkeakiiltovalkoinen ja tammi sekä lattia tulee olemaan harmaata laattaa, joten haluan huonekalujen ja tekstiilien matchaavan näihin sävyihin. Ajattelin tähän kuvakollaasin toteuttaa unelmieni ruokailutilan, jonka joskus voin saada aikaiseksi uuteen kotiin. Calligariksen tuolit tietenkin tulevat ruokailutilaan, mutta ruokapöytä meni uusiksi pienen tilan takia. Pöytä saapui eilen ja se oli kyllä todella kivan näköinen. Ruokapöydän päälle olisi ihana hankkia Flos 2097-valaisin kromisena, jos se jostain löydän sopivaan hintaan. Apupöydän virkaa ruokapöydän läheisyyteen toimittaa Ikean Vittsjö valkoisena ja Rita Hillin taulu tulee maustamaan ruokailutilan modernia ilmettä.

Mukavaa viikonloppua ja nautiskelkaa!

*Kuvat valmistajien sivuilta*

2 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.