Ystävänpäivätunnelmia ja rakkautta

13. helmikuuta 2017


Kaunista huomenta!

Tänään olisi tiedossa paljon hommia, nimittäin huomenna vietetään ystävänpäivää maailmanlaajuisesti. Kansainvälisestä Valentinuksen päivästä poiketen suomalainen ystävänpäivä on yleisemmin ystävien muistamisen, ei vain rakastavaisten juhlapäivä. Ystävänpäivää on Suomessa vietetty 1980-luvulta lähtien. Kalentereissa ystävänpäivä on ollut virallisesti vuodesta 1996, mutta se merkittiin erehdyksessä kalenteriin ilman virallista päätöstä jo vuosina 1990 ja 1991. Se on muodostunut toiseksi suosituimmaksi korttipäiväksi joulun jälkeen. Suomessakin ystävänpäivä on hiljalleen kaupallistumassa ja yleistymässä, sillä ystävänpäivälahjoja hankitaan vuosi vuodelta enemmän ja kortteja ystäville jaetaan sekä työpaikalla että kotonakin. Ystävänpäiväperinteet saattavat olla muuttumassa kansainvälistä Valentinuksen päivää muistuttavaksi.

Me ajattelimme tyttöjen kanssa leipoa taas huomiselle päivälle jotain hyvää ja askarrella ystävänpäiväkortit päiväkodin ystäville. Myös työpaikalle ajattelin viedä jotain tarjottavaa, koska työpaikan ystäviä on myös erittäin mukava muistaa huomisena juhlapäivänä. Pienistä teoista se ystävyys muodostuu ja varmasti hyvä ystävä arvostaa kaikkea, mitä toinen toiselle tarjoaa. Tämän takia valmistamme tänään lasten kanssa amerikkalaista porkkanakakkua, joka on ihan superhyvää! Porkkanakakun kanssa ei voi koskaan mennä metsään. Mitä kosteampi, sen parempi!

Oikein mukavaa ystävänpäivää huomiselle toivottaen,

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.