Juniorsänky ja valkoisen hohtoa lastenhuoneessa - kohti uutta kotia

3. maaliskuuta 2017
Hyvää huomenta kaikille!

Viikonloppu alkaa pikkuhiljaa käynnistyä tutuissa merkeissä, eli kohta työkone auki ja hommiin. Tajusin tällä viikolla, että en ole pitkään aikaan päivitellyt mitään lastenhuoneiden puolelta. Olohuone, makuuhuone ja ruokailutila esiintyvät melkein jokaisessa postauksessa, mutta tämän asunnon lastenhuone on loistanut poissaololla jo kauan. Vielä kun tämä kuukausi tässä asunnossa asutaan, onkin kiva päivittää kuulumisia (luultavasti viimeistä kertaa) tyttöjen huoneesta. Onhan huoneessa tapahtunut kumminkin tosi kivoja muutoksia.

Yhteistyössä Jollyroomin kanssa, meidän tyttöjen huoneeseen kotiutui jo aiemmin pienemmällä tytöllä valkoinen juniorisänky. Nuorempi tyttö sai omakseen valkoisen JLY:n Heaven juniorisängyn koossa 70x140cm. JLY Juniorisänky Heaven 70x140 cm on hieno lastensänky tyylikkäällä designilla, joka sopii hienosti moderniin ja leikkisiin lastenhuoneisiin. Lastensängyssä on kaksi pientä sängynlaitaa, joiden ansiosta lapsi ei putoa sängystä. Täydellinen sänky sen jälkeen, kun lapsi on kasvanut ulos pinnasängystä. Tietenkin nuo laidat voi jättää kokonaan pois, jos lapsi ei halua niitä käyttää. Meidän tytön mielestä laidat on tosi hauska lisä sänkyyn.
Sängyn viereen pääsi esille myös uusi, valkoharmaa Alice & Foxin Square Dots matto. Kyseessä on kudottu Alice & Fox -matto, jossa on verkkomainen, ruudullinen kuviointi. Maton voi helposti yhdistellä kauniiden pastellin sävyjen kanssa, jolloin lastenhuoneesta tulee unenomainen. Tästä matosta pitävät kaikki, niin lapset kuin aikuisetkin! Matto tulee tosi kauniisti esiin hieman punertavasta lattiasta ja on kyllä juuri sopivan kokoinen lastenhuoneeseen. Maton mitat on 80x150cm.Odotan jo niin pääseväni laittaa nämä uutuudet esiin uuteen kotiimme. Vielä hetki pitää hillitä ja suunnittelua voi jatkaa lastenhuoneiden järjestysten osalta.

*Toteutettu yhteistyössä Jollyroomin kanssa*

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.