Liljojen loistoa ja inventaariota

26. maaliskuuta 2017


Hyvät huomenet!

Onko teillä mukava viikonloppu takana? Meillä on ollut täysi meno päällä, kun olemme käyneet vähän viemässä tavaroita uuteen kotiin. Tavaroiden pakkailua on tehty ja samalla pientä inventaariota turhista jutuista, joita voisi luovuttaa eteenpäin. Sana pakkaaminen aiheuttaa jo harmaita hiuksia. Onneksi olimme järkeviä, emmekä purkaneet kaikkia tavaroita pakkauslaatikoista, kun siirryimme viime vuoden kesäkuussa tähän asuntoon. Säilytystilaa tässä asunnossa on todella vähän, joten kaikki ylimääräinen on säilytetty verkkokellarissa ja vuokratussa varastossa. Parannusta säilytystilanteeseen on hieman luvassa, kun uudesta kodista löytyy erillinen kodinhoitohuone kaappeineen.

Pakkailujen ja pienten hankintojen lomassa olen myös aikaisemmin tässä kuussa ehtinyt hankkimaan kotiimme hieman kukkaloistoa valkoisten liljojen oleilessa olohuoneessamme. Liljojen kanssa ei voi oikeastaan koskaan mennä väärille urille. Liljat tuovat keväistä tunnelmaa ja ovat kyllä ulkonäön perusteella yksi suosikki kukkalaji. Ainoa liljojen huono puoli on niiden vahva tuoksu, jonka niiden läheisyydessä voi haistaa. Kun kukat aukeavat, leikkaan kukista keskustan pois, jolloin siitepöly ei leviä pöydälle. Valkoiset liljat on klassinen valinta ja ensi kerralla voisin hyvin hankkia hieman värikkäämpiä versioita meidän keittiön pöydälle.Mukavaa sunnuntaita toivottaen,


2 kommenttia

  1. Tiesitkö,että valkoisia liljoja on myös tuoksuttomana lajikkeena. Hankin aina niitä!

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.