Pakkaamista tiedossa ja muuttajan muistilista

15. maaliskuuta 2017


Oikein mukavaa huomenta keskiviikkoon!

Keksiviikko tai siis keskiviikko tässä käynnistyy pikkuhiljaa sorvin ääressä ja varsinainen "keksiviikko" tämän on kyllä ollutkin jo tähän mennessä. Pää kolmantena jalkana on tullut jo mentyä kahden päivän ajan ja tuntuu, että pää ei nyt ihan pysy kropan perässä. Pyöritä kotia, hoida hommat työpaikalla, siivoa ja pakkaa kotona, muista selvittää se ja se ja kun kuntokin ei ole vielä 100% normaali vatsataudin jäljiltä. Huhhuh sanon minä. Tänäänkin listalta pari asiaa tehtäväksi ja sen jälkeen illalla aion kyllä rentoutua tanssin parissa nollaten. Tanssilla on kyllä niin positiivinen vaikutus mieleen ja kehoon. Sen aikana ei paljoa kerkeä stressaamaan ja suunnittelemaan mitä huomenna pitäisi tehdä ja muistaa, koska keskittyminen ei voi pitkien tanssisarjojen lomassa herpaantua. Illan tunti tulee siis niin tarpeeseen.

Samalla kun pohdiskelen tässä mitä kaikkea sitä pitääkään vielä tehdä, ajattelin koota tähän pientä muuttajan muistilistaa itselleni, jotta pysyn oman itseni perässä ja voin palata tähän postaukseen, jos tuntuu jotain suurta nyt unohtuvan. 

  • Tee muuttoilmoitus maistraattiin ja postiin. 
  • Siirrä lehtitilaukset ja laskut uuteen osoitteeseen.
  • Tee uusi sähkösopimus/ siirrä vanha uuteen osoitteeseen. 
  • Siirrä nettiliittymä uuteen osoitteeseen.
  • Hoida kotivakuutus kuntoon

Joku päivä, kun pääsen nuo kaikki pallurat merkkaamaan suoritetuiksi ja muutto on kunnialla saatu hoidettua, on aika avata skumppa ja aloittaa elämä uudessa kodissa, vihdoinkin.

Terkuin,

1 kommentti

  1. Muuttaminen on todella rankkaa hommaa, mutta onneksi elämä uudessa mieleisessä kodissa palkitsee kaiken! Ja sitten pääseekin taas oikein innolla niihin niin ihaniin sisustuspuuhiin.

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.