Paris on my mind - New York waiting

13. maaliskuuta 2017


Oikein kaunista huomenta maaliskuiseen maanantaihin!

Kylläpäs on rankka viikonloppu takana, kun nuorempi tyttö sairastui torstaina kuumeseen ja vatsatautiin ja minä vuorostani lauantai-sunnuntai välisenä yönä. Tänään siis itse vietän vielä kotipäivää lepäillessä, koska olo ei ole vielä palautunut täysin normaaliksi. Onneksi itse sairastin hieman lievempänä kuin tyttömme. Olo alkaa olemaan jo hieman parempi ja tästä pitäisi sängystä nousta valmistaa jotain kevyttä aamupalaa,

Hertsileidi kyllä tämä aika kulkee nopeasti. Tällä viikolla käynnistyy jo maaliskuun kolmas viikko ja puoliväli. Helmikuu meni hujauksella ohitse. Itse asiassa olen kovin tätä maaliskuuta odottanut, koska tässä kuussa meillä alkoi vihdoinkin taas treenit samban ääressä. Kesäkuussa pääsemme taas sambaamaan keskellä Helsinkiä sambakarnevaaleissa ja harjoitukset tähän tapahtumaan alkoi jo viime viikolla tiivarilla. Jännää! Teema on tietenkin tässä vaiheessa vielä salaisuus, mutta luvassa on meidän Lohjan ryhmän osalta jotain sinistä ja vihreää. Kausi startattiin hikisissä ja kuumissa tunnelmissa, ja siitä intensiiviset treenit pärähtivät käyntiin. Sambailusta on tullut itselleni yksi vuoden suurimmista kohokohdista kesän menoissa ja kovin jo kesäkuuta odotellaan.

Sambasta onkin hyvä siirtyä päivän aiheeseen. Olen vihdoinkin saanut aikaiseksi siirrettyä kauniin mustavalkoisen My Guide to Paris-taulun olohuoneen seinällemme. Tarkoitus oli saada myös toinen kehystämäni My Guide to New York-taulu tämän taulun viereen, mutta uusi koti tuli sotkemaan suunnitelmia ja nyt tarviikin laittaa ne täysin uusiksi. Laittaisiko tämän ja toisen taulun kenties olohuoneeseen, keittiöön vai makuuhuoneeseen. Hmmm... Tässä nyt kumminkin toinen taulu vielä vuokrakodin olohuoneen seinässä majailee ja nautitaan tästä näkymästä vielä hetki.


Mukavaa uutta viikkoa toivottaen!2 kommenttia

  1. Kauniilta näyttää! Mistä tuo ihana sohvapöytä on?

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.