Svaneforsin uusi mustavalkoinen matto paikallaan

6. maaliskuuta 2017


Oikein kaunista huomenta!

Maaliskuu se viilettää kovaa vauhtia ja itse odotan jo kovin kahta asiaa: talvilomaamme ja muuttoa. Ihanaa päästä lomailee, vaikka rentoutuminen on siitä kaukana. Ihanaa päästä muuttamaan omaan kotiin, vaikka työtä se vaatii. Mutta kumpaakin on kauan odotettu ja vihdoinkin ne ovat ihan kulman takana. Päässä pyörii miljoona ideaa, inspiraatiota tulee etsittyä sisustuslehdistä ja eri sisustusliikkeissä vierailtua. Paljon hommaa ja muistettavaa, mutta en jaksa turhia stressaa. Uusi koti odottaa ja sitä on kauan odotettu!
Uuden kodin suunnitelmien innoittamana, kauan olleena haaveena, pääsin kotiuttamaan Zico`s sisustus- ja lifestyle- verkkokaupasta meidän kotiin Svaneforsin valko-harmaan puuvillamaton koossa 170cm x 240cm. Mattoa löytyy kyseisessä värissä verkkokaupasta viidessä eri koossa. Itse halusin maton meidän kotiin suurimmassa mahdollisessa koossa. En voinut odottaa ja jättää mattoa pakettiin odottamaan uutta kotia, vaan päätin asettaa sen makuuhuoneemme lattialle ihastuttamaan meitä. Maton materiaali on siis 100% puuvillaa. Ihanaa tässä matossa on se, että sen pohjaväri on todellakin valkoinen. Matto on ihanan pehmeä jalkojen alla ja erittäin tyylikäs salmiakkikuviolla varustettu. Maton molemmista päistä löytyy hauskat hapsut, jotka tuovat kivasti ilmettä moderniin mattoon. Vaikka maton värikoodi on valko-harmaa, näyttää kuviointi meidän lattialla hyvin mustaa muistuttavalta väriltä.

Tämä matto tulee olemaan ihan täydellinen valinta uuteen kotiin ja kovin jo odotan pääseväni asettamaan sen lattialle joko makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen. Joten ensi kuussa näette maton uudessa kodissamme, johon se varmasti sopii kuin nenä päähän. Kannattaa muuten kiirehtiä, jos mielesi tekee hankkia tämä matto. Se on nimittäin niin haluttu ja suosittu matto, että on monesta paikkaa loppuunmyyty. Zico`s verkkokaupasta sitä löytyy kahdessa eri värissä valko-harmaa ja harmaa-musta sekä monessa eri koossa.

Mukavaa päivää toivottaen,


*Toteutettu yhteistyössä Zico`s sisustus- ja lifestyle-verkkokaupan kanssa*

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.