Toivepostaus - käyttökokemuksia Elloksen Tanger-matosta

19. maaliskuuta 2017


Oikein kaunista huomenta tähän upeaan sunnuntaiaamuun!

Täällä ollaan hiljalleen herätty viikonlopun viimeiseen aamuun erittäin mukavissa tunnelmissa. Juuri ajattelin painaa kahvinkeittimen start-nappulaa ja laittaa kahvin valumaan. Aamusta parasta on kyllä tuoreen kahvin tuoksu. Se laittaa mielen ja vatsan toimimaan halutulla tavalla. Yritän kyllä välillä vuorotella kahvin ja teen juomisessa. Arkiaamuisin nautin yleensä teetä toimistollamme, mutta viikonloppuisin mielelläni keitän aamukahvit rauhassa aamua käynnistäen. 

Aamua on myös mukava käynnistää tätä toivepostausta kirjoittaen ja julkaisten. Joulukuussa hankin meidän kodin olohuoneeseen Elloksen Tanger-maton isoimmassa koossa valkoharmaan värissä. Aluksi olin ajatellut hankkivani maton valkoisen ja ruskean värissä, mutta olin nähnyt maton luonnossa ja pääväri matossa on kellertävämpi kuin tässä valkoharmaa-versiossa. Siksi uskaltauduin harmaan värisen maton hankkimaan ja päivääkään en ole värivalintaa katunut. Maton pääväri on vaaleanharmaa, mutta minun silmiin se on enempi luonnonvalkoinen. Muutaman kerran on minulta kyseltyt käyttökokemuksia kyseisestä matosta ja tänään niitä ajattelin tässä kertoa. 

Itse olen ollut 99% tyytyväinen tähän mattoon. Maton väri on upea, materiaali todella helppohoitoinen ja matto jalkojen alla erittäin mukavan tuntuinen. Onneksi valitsin isoimman koon meidän kodin olohuoneeseen, koska koko oli juuri sopiva. Ruokaa matolle on tippunut, mutta yhtäkään näkyvää jälkeä ei ole mattoon jäänyt. Tyttömme leikkivät joka päivä olohuoneessa Lego Friends-sarjalla ja legoja tippuu matolle, mutta ikinä ei ole mattoon hukkunut mitään osia. Matossa on lyhyt nukka, joka ei ime itseensä tavaroita. Nämä ominaisuuden matossa on viehättänyt itseäni paljon. Ainoa miinus ainakin tässä meidän versiossa on se, että maton reunat käyristyvät jostain syystä päivittäin ylöspäin. Aikaisemmin en matoissa tälläiseen ole törmännyt, mutta tämän ongelman voi ratkaista mattotarroilla. Olen siis ollut enemmän kuin tyytyväinen Elloksen Tanger-mattoon ja se on tullut meidän olohuoneeseen jäädäkseen.


Terkuin,

6 kommenttia

 1. Olen miettinyt tämän maton ostamista. Hieman kuitenkin mietityttää, mitä matto tykkää koirankarvoista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti itsellä ei ole kokemuksia miten voisi käyttäytyä koirien kanssa. Yhdellä ystävälläni tämä on ja hänen valkoisen koiran karvat ei ainakaan ole silmiin pistävästi näkynyt. Mutta valitettavasti en osaa itse vastata kokemuksia tuohon. Ainakin ilman koiraa olemme olleet tyytyväisiä.

   Poista
 2. Mulla kans sama ongelma että kulmat meinaa käpristyä :/ muuten tykkään tosi paljon, ihana kun meillä on sängyn alla niin tosi kiva nousta sängystä kun lämmin ja pehmeä matto on heti jalan alla <3 mistä olet sellasta mattotarraa hankkinut? Täytyypä varmaan itsekin hommata..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käpristyminen no hieman harmillista, mutta reunat taittamalla alaspäin, saa maton reunat taas normaalin näköisiksi. Ainakin rautakaupoissa ja sekatavaraliikkeissä on ollut tätä mattotarraa myynnissä. Lähtee helposti irti matosta ja lattiasta.

   Poista
 3. Meilläkin tämä matto isona. Ehkä hieman haittaa tekokuidun tuntuma paljaan jalan alla. Aito villamattoa en voi allergia syistä ostaa. Kaunis on kuitenkin ja lämmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin kaunis ja lämmin matto, olen kyllä samaa mieltä. Villamatto on tietenkin ihan eri tuntuinen paljaiden jalkojen alla, mutta ei tämä matto mikään ikävän tuntuinen ole. Me olemme tykänneet!

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.