Tyttöjen Nordbjornin ihanuudet keväisille säille

18. maaliskuuta 2017
Oikein mukavaa huomenta lauantaihin!

Voi kuinka ihanaa onkaan ollut, kun säät on lämmennyt ja aurinko on näyttätynyt ja paistanut melkein joka päivä tällä viikolla. Vihdoinkin lumi alkaa sulaa pois ja voi alkaa nauttia keväisistä fiiliksistä ja säistä. Liukkaat säät on ollut vanhemmille ihmisille tosi vaarallisia, kun lämpömittari veivaa koko aajn ees taas pakkasen ja lämmön puolella. Onneksi keskiviikkona pääsimme jo +8 asteen lukemiin täällä Etelä-Suomessa. Itsellä meinasi tulla jo aika lämmin mustassa villakangastakissa ja auringosta inspiroituneena päätinkin käydä läpi oman ja lasten kevään ulkovaatetarjonnan. Nyt olisi vihdinkin aika tarkistaa kevättakkien kunto ja etsiä kaikki keväiset asusteet jo valmiiksi koreihin esille.

Keväisiin ulkovaatteisiin on helppoa siirtyä viimeistään lumien sulattua ja tässä vaiheessa on herättävä lasten välikausivaateiden kanssa, jos ne vielä odottavat kaupassa ostajaansa tai nettikaupasta tilausta. Yhteistyössä Jollyroomin kanssa, meidän kolme ja neljä-vuotiaille tytöille kotiutui keväisten säiden tueksi ( ja äidin hermoja säästämään kaikelta pesurumbalta) Nordbjornin asukokonaisuudet estämään vaatteiden kastumista ja likastumista.
Lits läts-kelit on tullut toivottavasti jäädäkseen ja kun lumi sulaa pois, lätäköt pääsevät kasvamaan ja ne jos mitkä houkuttavat ainakin meidän tyttöjä. Onneksi hyväksi koetut leopardikuvioiset sadeasut auttavat pysymään kuivana. Tähän kokonaisuuteen kuuluu siis erikseen sekä takki että housut. Näin pienten tyttöjen on helppo pukea ne itse päälle ja riisua ne helposti pois. Tytöt ihastuivat täysin Nordbjornin beigeihin leopardi kuravaatteisiin, jotka tytöille otin koossa 110/116. Meidän tytöt on hyvin lähellä toisiaan kokoasioissa, joten tämä koko menee tytöille vielä pitkään.
Kuravaatteita tukemaan, tyttöjen jalkoihin laitoin pinkin väriset Nordbjornin kumpparit ja käsiin mustat kurahanskat. Kumisaappaat on pysynyt tosi hyvin puhtaina ja ovat olleet näissä säissä tarpeeksi lämpimät villasukan kanssa. Yksi asia miksi ihastuin näihin mustiin kurahanskoihin, oli se että hanskoista löytyy heijastimet. Myös takista ja kurahousuista löytyy kunnon heijastimet, mitä pidän äärimmäisen tärkeänä asiana. Mekin puuhastelemme iltaisin pihalla ja joskus tytöt voivat lähteä juoksentelemaan leikkien lomassa, joten heijastimet on erittäin hyvä plussa tässä tuotemerkissä.
Nyt on hyvä lumen sulaa ja toivottaa kevät tervetulleeksi kuivissa vaatteissa!*Toteutettu yhteistyössä Jollyroomin kanssa*

2 kommenttia

  1. Voi miten söpöt kuravaatteet. Kyllä noilla on ilo leikkiä huonollakin kelillä.

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.