Uuden kodin suunnittelu - lastenhuoneet

1. maaliskuuta 2017


Oikein mukavaa huomenta ja tosi kiva aloittaa aamua maaliskuun ekana päivänä!

M niinkuin maaliskuu, M niinkuin muuttokuu, M niinkuin muutosten kuu. Paljon ämmiä ja paljon muutoksia. Tätä kuukautta olen odottanut jo niin pitkään saapuvan ja nyt se tuntuu jotenkin kaiholta. Vaikea sitä on selittää, mutta kun omakotitalomme myimme, toivoin uuden kodin löytyvän pian. Nyt siitä on kulunut parin kuukauden päästä vuosi aikaa. Muutama kuukausi sitten tein ystävieni kanssa unelmien karttaa, johon kerättiin omia toiveita, joiden toivoisi toteutuvan seuraavan kolmen kuukauden tai puolen vuoden aikana. Minun toiveeni oli oman kodin löytäminen ja se toive toteutui. Paritalo lasten päiväkodin ja tulevan koulun läheltä on enemmän kuin hyvä juttu. Tämä kuukausi vielä suunnitellaan ja ensi kuussa uudessa kodissa asutaan.


Niinpä suunnittelua on erittäin hyvä jatkaa ja tällä kertaa olisi vuorossa lastenhuoneet. Tyttömme saavat kummatkin omat huoneet ja niiden suunnittelu ja toteutus on aloitettu. Pintamateriaaleiksi seiniin valitsin kaksi eri tapettia kummankin tytön yhdelle seinälle. Muuten seinät pysyvät puhtaan valkoisina. Tuttuja elementtejä tullaan tyttöjen huoneissa näkemään ja pari uuttakin juttua. Tyttöjen huoneet on noin 9 neliön kokoisia, joten tilaa touhuta on ihan mukavasti. Isomman tytön huoneen teemavärit ovat valkoinen ja hento vaaleanpunainen, kun taas nuoremman tytön väreinä toimivat valkoinen ja harmaan/lilan värit. Inspiraatiokollaasin muodostin yhteistyössä Jollyroomin kanssa heidän ihanista tuotteista, joita kotoamme löytyy ja joita uuteen kotiin tulen hankkimaan. Ainoastaan tapetti on ulkomailta tilattu. Kuvasta löytyy kummankin tytön huoneisiin päätyviä asioita ja sisustusjuttuja. Tietenkin esim. sänkyjä löytyy kaksi kappaletta, mutta päätin tehdä tälläisen simppelin kollaasin.1. Sänky, 2. Vuodekatos, 3. Miffy-valaisin, 4. MRS Mighetto tapetti, 5. Valkoinen Sqaure Dots matto, 6. Vita EOS-valaisin

Innokkain terveisin,

*Toteutettu Jollyroomin kanssa*

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.