Uuden kodin suunnittelu - makuuhuone

8. maaliskuuta 2017


Hyvää huomenta!

Odottavan aika on pitkä. Muistan toteaneeni tämän lauseen muutaman kerran elämässäni. No nyt voin sen taas todeta, kun odottaa jotain jännittävää. Tämä vuosi on muutosten vuosi ja oman hyvinvoinnin huomioiminen aloitettu heti vuoden alusta ja olen panostanut siihen mahdollisuuksien mukaan. Mieltä nostattavia asioita tulee tapahtumaan lähiaikoina. Odotan jo niin saavani uuden asunnon avaimet käteen ensimmäistä kertaa, astuvani taloon sisään ja huokaisevani helpotuksesta. Vihdoinkin oma koti löytyi ja siitä pääsee nauttimaan.

Tänään olisi tarkoitus pureutua makuuhuoneen sisustuksen puolelle. Makuuhuoneen pintamateriaalit jäi pyynnöstäni hyvin simppeliksi, eli seinät on maalattu toiveistani täysin valkoisiksi ja mitään muuta värisävyä tai tapettia ei ole huoneen seiniin asennettu. Aluksi olin ajatellut, että maalauttaisin takaseinän mustalla tehosteella, mutta pelkäsin kyllästyväni mustaan seinään alta aikayksikön ja päätin vielä harkita asiaa. Tietenkin maalaus olisi ollut helpoin, ennen kun listat asennetaan. Makuuhuoneen koko on noin 12 neliötä, joten tilaa sängylle ja yöpöydille on riittävästi. Mitään muuta ihmeempää makuuhuoneessa ei tarvitsekaan olla, koska siellä käydään vain nukkumassa. Vanhassa omakotitalossamme oli yli 20m2 makuuhuone, joka tuntui luksukselta, mutta oikeastaan ylimääräinen tila oli koko ajan tyhjänä ja turhana.

Makuuhuoneen kalusteissa ei tule tapahtumaan muutoksia ollenkaan nykytilanteeseen katsottuna. Eli kaikki samat elementit siirtyvät tästä kodista uuteen kotiin. Jotain kivaa ja uutta olisi mukava makuuhuoneeseen tehdä, mutta katsotaan miten sen toteutan. Ainakin makuuhuoneen kattolamppu on hakusessa ja mietinnässä.

Mustavalkoinen makuuhuone siis tiedossa,

Muksaa keskiviikkoa toivottaen,


2 kommenttia

  1. Me nukumme asuntomme pienimmässä makuuhuoneessa, johon parisänky just ja just mahtuu. Onneksemme asuntomme on suunniteltu niin, että parisänky mahtuu kaikkiin huoneisiin, tämähän ei ole itsestään selvyys. Syy miksi otimme pienimmän huoneen itsellemme on se, että emme oikeastaan tee makuuhuoneessa muuta kuin nukumme ja lapset kuitenkin leikkivät ja touhuavat huoneissaan, joten tarvitsevat enemmän tilaa kuin me.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, olen täysin samaa mieltä. Makuuhuoneissa ei turhia neliöitä tarvitse. Mielummin ne neliöt käyttää muihin tiloihin, varsinkin pienemmissä asunnoissa.

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.