Valkoinen MixRack - sisustuslehdet esiin kauniisti

29. maaliskuuta 2017


Oikein mukavaa huomenta keskiviikkoon!

Lomaa on mukavasti muutama päivä takana ja kaikkea kivaa olemme jo kerenneet puuhaamaan. Säät on ollut ihanan keväiset, aurinko on paistanut ja meillä on mennyt kaikki tosi kivasti. Lapset ovat talvilomalla innoissaan leikkineet uuden kodin terassilla sillä aikaa, kun olen sisälle tavaroita kanniskellut. Alue on kumminkin tuttua, samaa aluetta, jossa olemme aikaisemminkin asuneet ja tuntuu kun palaisi takaisin kotiin. Vasta nyt sitä huomaa, kuinka hyvin sitä aikoinaan viihtyikään kyseisellä alueella ja kuinka sitä kaipasi takaisin "kotiin". Nyt sinne vihdoinkin takasin pääsemme.

Vanhan kodin makuuhuone oli vielä hetki sitten yhdessä koossa. Ensiksi siirsimme kaappitavarat ja sen jälkeen vasta huonekalut lopuksi. Makuuhuoneeseen keräsin valmiiksi kaikkea sisustusjuttua mitä oli helppo omalla autolla viedä. Yksi uusi ihanuus oli Showroom Finlandin Tapio Anttilan suunnittelema Mixrack säilytysteline valkoisessa värissä. Tässä kodissa säilytin telineessä sisustuslehtiä ja tarkoitus olisi hakea kaikki varastossa majailevat vanhat sisustuslehdet ja asettaa ne kauniisti esille kyseiseen moderniin telineeseen myös uuteen kotiin. Tämä teline on kyllä tosi monikäyttöinen ja siihen voisi laittaa esimerkiksi takkapuita tai vaikka tyhjiä pulloja. Nyt se ainakin toimii loistavasti sisustuslehtien esille laitossa.
Mukavaa keskiviikkoa toivottaen,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.