Valkoiset taljat ruokatuoleilla ja murrejuttuja

12. maaliskuuta 2017


Good Morning everyone!

Ollaan nyt heti aamusta todella international kielitaitureita. Olen huomannut ulkomaalaisten lukijoiden määrän lisääntyneen hurjasti, joten välillä on mukava myös heitä huomioida edes muutamalla lauseella. Englanniksi kirjoittaminen ei ole koskaan ollut minun juttuni, joten jatkan edelleen suomen kielellä, mutta joskus voin heittää pienet tervehdykset monella eri kielellä. Se ei varmasti teitä muita suomenkielisiä haittaa. On kyllä mukava huomata, miten varsinkin ruotsalaisten ja norjalaisten keskuudesta on lukijoita tullut mukavasti. Uudet lukijat on aina tervetulleita ja on mukava saada palautetta myös ulkomaalaisilta lukijoilta, jotka sujuvasti kääntävät tekstini google translate - sovelluksella. Tekstini voivat olla kyllä aika siansaksaa käännettynä, koska en kirjoita kirjakieltä ja lohjalaista murretta voi tulla teksteihin ilman, että itse huomaan murretta postauksiin laittavani. Viime viikolla minulle taas jälleen kerran vitsailtiin hyvässä mielessä työpaikallani, kun selitin jotain hömppäjuttua. Kun olin jutun kertonut loppuun, muutama työkaverini kysäsi minulta, etten vaan sattuisi olemaan Turusta. Puhetyylini muistuttaa kuulma turkulaista puhetyyliä ja sanojen käyttö on hyvin samanlaista. Sori työkaverit, mutta mä olen niin lohjalainen kuin vaan voi olla ja mihinkään en ole täältä lähdössä, hih!

En keksi tähän kohtaan nyt mitään järkevää aasinsiltaa, jolla voisin hypätä päivän pääaiheeseen. Mopo lähti niin keulimaan väärille urille tuossa aloituksessa, että en nyt oikein voi mitenkään yhdistää murretta ja meidän valkoista ruokailutilaa keskenänsä. Annettakoon se nyt tällä kertaa anteeksi. Joskus on hyvä kirjoittaa vaan sitä mitä mieleen tulee ensimmäisenä ja niin tällä kertaa kävi!

Niin, siihen päivän aiheeseen, eli ruokailutilaan ja sen pehmeämpään lookkiin. Ruokailutila näyttää samalta kuin viimeksi, mutta nyt paljon viihtyisämmältä. Vain pari valkoista taljaa on kotiutunut Calligariksen tuoleille tuomaan valkoisen talven tuntua. Muuten sekä keittiö että ruokailutila ovat pysyneet muuttumattomina ja hyvä niin. Olen sydäntäni myöten ihastunut tähän kullan väriseen Be&Liv:n Quartet-kynttelikköön. Siitä on tullut tämän talven suosikkini sisustustavaroidemme joukossa ja niin mielellään sitä katselee ruokapöydän päällä.Ensi kerralla yritän hillitä itseni ja keep it short!
Joten oikein mukavaa päivää ja terkkuja toivottaen,


2 kommenttia

  1. Ah en vain voi lakata ihastelemasta tätä teidän superkaunista ruokailutilaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Annika! Ensi kerralla nähdäänkin jo sitten uuden ruokailutilan parissa :)

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.