Vanhasta uuteen ja talvilomailua

27. maaliskuuta 2017


Oikein mukavaa maanantaihuomenta!

Tämä maanantai onkin hyvin erilainen, kuin normaalit arkimaanantait. Tänään nimittäin käynnistyi minun ja lasten talviloma, josta otamme kaiken irti. Mihinkään reissuun ei tänäkään vuonna keretä lähteä, koska uusi koti ja muutto työllistävät meidän elämää juuri nyt. Katsotaan niitä matkoja vaikka johonkin hotelliin joku toinen kerta. On kyllä upeaa käynnistää tätä ensimmäisen lomapäivän aamua hitaasti heräilemällä ja aamupalan jälkeen taas pakkaamalla lisää tavaraa valmiiksi. Tyttömme ovat reippaita auttamaan ja pakkaamaan omia tavaroita valmiiksi uuteen kotiin kannettavaksi. Hommaa riittää koko viikoksi ja vielä senkin jälkeen.

Koko lomaa en tietenkään aio uuteen kotiin siirtymiseen käyttää, vaan tiedossa olisi kaikkea mukavaa tekemistä sukulaisten ja ystävien kanssa. Onneksi meillä on upeat sukulaiset ja ystävät, jotka auttavat parhaansa mukaan. Muuttaminen on kumminkin aika rankkaa ja kuluttavaa puuhaa, saatika kun tavarat pitäisi saada vielä paikoilleen. Loma on kumminkin loma ja silloin sitä haluaa antaa kaiken huomion omille lapsille ja puuhata heidän kanssaan kaikkea mukavaa. Kesälomaan on kumminkin taas 3 kuukautta aikaa, joten ihan heti ei seuraavaa irtiottoa arjesta ole tiedossa. Tytöt on kyllä niin innoissaan uudesta kodista ja sen mukana tuomista omista huoneista. Olemme joka päivä päässeet asunnolla vierailemaan ja lapset on samantien omiin huoneisiin menneet leikkimään. Eiköhän me siis saada vietettyä mukava loma kaikkea mukavaa puuhaten. Toivottavasti säät suosii tällä viikolla ja pääsemme viettämään aikaa ulkona puuhaillen.

Lomaterveisin,


2 kommenttia

 1. Hei - minä olin jo siinä uskossa, että te olette muuttanee uuteen kotiin, kun perjantaina insta-storiesin puolella oli sinun video jossa kerroit, että silloin oli "moving day". Tuliko teille jotain esteitä silloin muuttamiselle?

  Aurinkoista ja mukavaa lomaviikkoa toivotellen,

  Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavaraa on niin paljon kerääntynyt, että ihan yksi päivä ei riitä siirtämiseen. Vielä riittää puuhaa, mutta onneksi mitään kiirettä ei ole.

   Mukavaa päivää!

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.