Viikonlopun startti ja eucalyptuksen viherrystä

17. maaliskuuta 2017


Oikein mukavaa huomenta!

Viikonloppu, viikonloppu! Arvatkaas mitä meillä silloin tehdään? No kunnon inventaario. Ajattelin nimittäin vierailla meidän verkkokellarissa ja varastolla ja käydä tavaroita ja roinia läpi. Satavarmasti varastojen nurkista löytyy täysin turhaa tavaraa, mitä on turha lähteä siirtämään uuteen kotiin, joten läpikäynti on hyvä tässä vaiheessa ulkokalustoihin sun muihin varastotavaroihin tehdä. Uusien ulkokalusteiden osto tulee kesällä eteen, mutta sitä katsotaan vasta silloin, onko tarvetta sohvakalustolle tai jollekin ihan muulle. Kunhan kodin saa sisältä valmiiksi tai edes jonkinlaiseen kuosiin, voi katseet kesällä kääntää ulos, kun rakentaja on saanut pihat valmiiksi. Keväällä siis tiedossa suunnittelupostauksia ulkokalusteista, kasveista ja muista ihastuttavista pihajutuista.

Nyt on hyvä aika palata vielä hetkeksi tämänhetkiseen kotiin ja sen tunnelmiin. Kuten olen monta kertaa kertonut, olen ottanut tavoitteeksi hankkia kerran viikossa tuore kukkakimppu kotiin piristämään arkea, mieltä ja aloittamaan viikonlopun mukavissa tunnelmissa. Olen ottanut tavaksi hakea uusi kimppu aina perjantaisin töiden jälkeen ja laittaa ne esille joko olohuoneeseen tai keittiöön. Tällä kertaa kuvissa esiintyy taas eucalyptuksen oksat. Jäin niiden helppohoitoisuuteen ja kestävyyteen niin koukkuun. Oksat kestävät helposti kahden viikon ajan ja niiden haju on kyllä hyvällä tavalla todella huumaava.

Mukavaa viikkonloppua toivottaen,


4 kommenttia

 1. Kauniin vihreä eucalyptus ja miten ihanan ylellinen vaasi sillä! Pitäisi itsekin ottaa tavoitteeksi tuo säännöllinen kukkienosto, ne kyllä piristävät ja etenkin juuri viikonloppua vasten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! Kyllä se tässä talven aikana ja keväällä piristää kummasti, kun saa kimpun laitettua maljakkoon ja esille :) Eikä kukkakaupan hinnat ole paljoa mitään kallimpi kuin kaupan kukkakimput.

   Poista
 2. Hei, oksat ovat myös kuivattunu kauniita ja todella kestäviä. Eivät karise.
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huomasin, että ne kestävät näköjään hyvännäköisinä myös kuivattuina. Tänään heitin vanhemman kimpun pois ja hyviltä näyttivät vieläkin.

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.