Haaveita lastenhuoneiden suhteen - suloisia unelmia ja tuleva arvonta

15. huhtikuuta 2017


Oikein mukavaa huomenta pääsiäislauantaihin!

Täällä sitä heräillään ihan rauhassa uudessa kodissa lasten kanssa. Raahasimme heti aamusta peitot sohvalle ja heittäydyimme makoilemaan koko porukka uudelle sohvalle odotellen, että Pikku Kakkonen alkaisi pian. Jos sitä alkaisi sitten aamukahvin keittoon ja aamupalan valmistamiseen. Ajattelimme heti aamusta, Pikku Kakkosen jälkeen, alkaa leipomishommiin. Olemme huomenna menossa vanhemmilleni kyläilee ja syömään pääsiäisruokia koko porukan kera. Minun tehtäväksi jäi jälkiruokien ja leivonnaisten amatöörimestarina, valmistaa joku makea jälkkäri. Ajattelimme leipoa jo toisen kerran kakkumaisen Kinder-kakun, joka otetaan sitten vanhemmilleni mukaan. Eikun suklaat ja sokerit esille ja kohtapuolin hommiin!

Tässä on pääsiäisloman aikana kerennyt ihan hyvin laittamaan tavaroita paikoilleen joka huoneeseen ja samalla hieman tutkiskellen uuden kodin tarpeita. Lastenhuoneiden osalta huomasin pari puutetta mitkä olisi aivan ihana kotiuttaa Jollyroomin verkkokaupasta kummallekin tytölle omiin huoneisiin. Ainakin vanhempi tyttömme ilmaisi tänne muutettaessa, että toivoisi kovin saavansa uuteen huoneeseensa kirjoituspöydän, jonka ääressä voisi piirtää ja kirjoittaa päiväkirjaan omia salaisuuksia. Hän toivoi myös jonkinlaista suloista kattovalaisinta, koska ei oikein lämmennyt kattoplafondi-ideasta. Niinpä hän uuteen kotiin muutettaessa ilmaisi toiveensa kattovalaisimesta, joka olisi riippuva versio.

Nuorempi tyttö taas toivoi saavansa omaan huoneeseen seinähyllyjä, joihin voisi laittaa esille rakkaita tavaroita. Myös uusi pöytävalaisin olisi hänestä ollut kiva juttu Miffyn seuraksi ja kovin hän pienempää Miffyä haluaisi lipastonsa päälle. Niinpä näistä tyttöjeni toiveista lähdin kehittelemään pientä unelmakollaasia tai ostoslistaa, mitä asioita lastenhuoneisiin voisi hankkia. Inspiraationa käytin Jollyroomin verkkokauppaa, josta löysin suloisia juttuja tyttöjen huoneisiin. Vielä kun osaisi päättää, mitä ihanuuksia sitä tytöille pikkuhiljaa lisäilisi heidän huoneisiin. Hiljaa hyvää tulee. Ainakin tuo kirjoituspöytä olisi juuri se, mitä tytöt kovin toivoivat.

Hei muuten, ensi viikolla kannattaa olla blogin ääressä mukana, koska silloin olisi vuorossa aikas mukava arvonta, jonka pääpalkinnon voittanut lukija saa päättää ihan itse. Joten ensi viikolla palaillaan tämän arvonnan äärelle ja virittää sormet valmiiksi vastausta varten.


Mukavaa lauantaipäivää toivottaen,


2 kommenttia

  1. Oi ihania juttuja! Saako kysyä minkä kokoinen paritalo teillä on? Me myytiin just pois oma rivitalo kolmio ja nyt hakusessa uusi koti. Tällä hetkellä näyttää siltä, että joudutaan muuttamaan vuokralle vähäksi aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän uusi paritalo on meidän puolelta 88,5m2 iso. Eli talon koko on tuo kertaa kaksi. Kotimme on 3mh kokoinen, joten jokaisella on oma huone :) Tsemppiä etsintään! Kävimme saman läpi kun myimme omakotitalomme. Onneksi oma koti löytyi vihdoinkin.

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.