Kurkkaus moderniin keittiöön ja arvontamuistutus

28. huhtikuuta 2017Oikein mukavaa perjantaista huomenta ja ihanaa viikonlopun aloitusta!

Perinteiset etätyöt on käynnistetty, kauppalistaa aamulla työstetty vapun herkkujen suhteen ja viikonlopun suunnitelmat mielessä. Sunnuntaina juhlistetaan vappua, joten vapun koristelu on aloitettava pian. Vapun herkut on jo päätetty ja se on jotain ennen kuulumattoman hyvää ja makeaa. Ai että, tässä tulee ihan hirmuinen makean nälkä, kun ajattelee mielessään seitsemän aikaan aamulla kaikkia makeita herkkuja mitä sitä haluaa vieraille ja perheelle vappuna tarjota. Tänään olisi tarkoitus töiden jälkeen hakea Sunnuntaita siis kovin jo odotellessa.

Tänään olisi tarkoitus esitellä vihdoin ja viimein uuden kodin modernia keittiötä ja ruokailutilaa. Keittiö on Puustellin keittiö, josta löytyy alaosasta korkeakiiltoiset kaapit vetimillä ja yläosasta korkeakiiltoiset kaapit ilman vetimiä. Tasona toimii tammen värinen laminaattitaso. Keittiö on hyvin yksinkertainen, L-muotoinen, moderni keittiö. Liesi on kotonamme asetettu vasemmalle seinälle ja välitilan suojana toimii valkoinen lasi. Kaikki kodinkoneet on sijoitettu keittiöön integroidusti, mutta ilman minkäänlaisia peittäviä ovia. Ainoastaan astianpesukone on integroitu keittiön kaappien sisään piiloon.
Lupaan ottaa koko keittiöstä kuvia, kunhan saan kaiken vain kuntoon. Tänään kurkattiin, ensi kerralla sitten tutustutaan kunnolla. Ja niin muuten! Muistakaa ihmeessä osallistua blogissani olevaan arvontaan, jossa on pääpalkintona oma valitsemasi tuote Jollyroomin Alice&Foxin kokoelmasta. Arvontaan pääset osallistumaan tästä ja osallistumisaikaa on 1.5.2017 kello 23.59 asti.

Oikein mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua toivottaen,


4 kommenttia

 1. Kyllä on muuten tosi ihanan näköinen huonekalusetti tytöllä :) Meidän pikkutytön huoneeseen sopisi Alice&Fox kuumailmapallo :) T. Ami

  VastaaPoista
 2. Kauniisti käy tammi ja valkoinen yhteen. Onko lattia kiveä vai laminaatti?
  Ihanaa vappua teidän koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lattia on kiveä ja se jatkuu myös eteisen puolelle.

   Oikein mukavaa vappua sinnekin suunnalle! :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.