Moderni uutuus kotonamme - Stoffin upeat kynttilänjalat

16. huhtikuuta 2017
Oikein mukavaa ensimmäistä pääsiäispäivää!

Onkos siellä aamu käynnistetty munajahdilla? Täällä nuorempi tyttö heräsi hyvin innokkaana jo seiskan aikaan ja juoksi suoraan herättämään myös minut etsimään munia. Kävimme vielä herättämässä vanhemman tytön ja etsintä sai alkaa. Miten ihmeessä se pääsiäispupu oli kerennyt meidän uuteen kotiin piilottaa neljä pääsiäismunaa? Se oli ainoa kysymys, mikä tytöiltä. Vähän kuin jouluna, miten se pukki mahtaakaan keretä joka paikkaan lahjoja jakamaan, hih! No hyvin pääsiäispupu oli kerennyt illalla munat piilottaa ja munajahti oli taas suuri menestys.

Ei kyllä meitä ole säät nyt pääsiäisen ajan hellinyt ihan kunnolla. Aurinko on joka ikinen päivä paistanut ihanasti, mutta pakkaskelit on hieman rajoittanut ulkoiluaikaa. Kylmyydestä huolimatta ihmiset ovat ihmeen paljon viihtyneet ulkona puuhaillen ja naapureiden kanssa seurustellen. Itsekin olen päässyt uusiin naapureihin tutustumaan ja oikein mukavia ihmisiä naapurissa ja naapurustossa asuu. Paritalon ostossa aina pelottaa se, että mitäs jos naapureiksi päätyy oikein painajaismaiset naapurit. Tämä vaara on kyllä jokaisessa asuntomuodossa. En kyllä väitä meitäkään miksikään unelmanaapureiksi, koska hiljaisia emme ole. Meistä lähtee varmaan kivasti ääntä, mutta olemme hyvin ystävällisiä ja ulospäinsuuntautuneita. Onneksi meidän naapurit on erittäin mukavia ja naapurustosta löytyy paljon tuttuja. Tästä alueesta muodostuu kyllä lapsiperheiden unelma, koska melkein jokaisessa valmistuneessa tai valmistuvassa talossa asuu lapsiperhe. Paljon kivoja kavereita tytöillemme.
Kun ulkona on keretty puuhailemaan kaikkea mukavaa naapureiden ja tuttujen kanssa, on myös sisällä keretty puuhailla kaikenlaista. Tässä kodissa olen täysin hurahtanut vaaleaan olohuoneeseemme ja vaikka kaikkia muita huoneita sitä niin mielellään pyörittää vielä tässä vaiheessa ja laittaa mieleiseksi, on olohuone ollut alusta asti samanlainen. Tietenkin sitä kaikki hakee vielä paikkaansa kauan, mutta olohuone on juuri sitä mitä olinkin suunnitellut. Olohuonetta niin mielellään pitää hyvin simppelinä ja maustaa pienin jutuin.

Yhteistyössä HomeNord:n kanssa, olohuoneen valkoiselle marmoripöydälle kotiutui Stoffin krominen/hopeinen itse koottava kynttelikköTanskalainen Just Right on lanseerannut uudelleen elegantin STOFF-kynttilänjalan, jonka saksalainen arkkitehti Werner Stoff suunnitteli Hans Nagelille 1960-luvulla. Kolmijalkainen kynttilänjalka pinoutuu veistoksellisiksi sommitelmiksi ja vangitsee katseen sekä kynttilöiden kera että ilman. Kynttelikkö tulee pienissä paloissa, joissa sen voi itse kokoa millaiseksi itse haluaa. Itse kokosin meidän kynttelikön kolmesta palasesta, jotka asetin sisäkkäin, toisiinsa kiinni. Kukin moduuli on 6,5 cm korkea ja 10 cm leveä ja tulevat kauniisti pakatussa lahjapakkauksessa. Tähän kynttelikköön menee hieman normaalia ohuemmat kynttilät, joita löytyy myös HomeNordin valikoimasta. Tätä kynttelikköä on saatavilla kromisena ja kullan värissä. Vielä kun illat pimenevät juuri sopivaan aikaan, on mukava sytyttää kynttilät palamaan ja nauttia kauniista tunnelmasta olohuoneessamme. 


Ihanaa pääsiäissunnuntaita toivottaen,3 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.