Olohuoneen ensimmäisiä tunnelmia uudessa kodissa

7. huhtikuuta 2017


Good Morning, God Morgon ja hyvää huomenta!

Huhtikuun ensimmäinen virallinen viikonloppu käynnistyy pikkuhiljaa etätöiden parissa jo toista kertaa uudesta kodista. Onpa jännittävää, ihanaa ja fiilis on tosi helpottunut. Vaikka näköalat eivät enää kanna Lohjanjärven yli, on olo parempi kuin pitkään aikaan. Kyllä koti on aina koti, vaikka se olisikin hetken ajan sikinsokin. Vuokrakoti oli hyvä ratkaisu väliaikaisesti, mutta heti kun tähän kotiin muutimme, oli olo kuin kotiin olisi takaisin palannut. Vuokrakodin valtti oli helppohoitoisuus ja upeat näköalat sekä keskeinen sijainti keskustassa, mutta mikään näistä ei voita sitä tunnetta sydämessä, mitä tämä koti jo nyt meille aiheuttaa. Olemme nauttineet olostamme jo nyt niin paljon, että pieni sekavuus ja tavaroiden etsiminen eri paikoista ei tunnelmaa pilaa. 

Ensi viikolla käynnistyy ihana miniloma, nimittäin ihanan raikas pääsiäinen. Neljä päivää vietetään ensi viikolla töiden parissa, mutta perjantaina startataan neljän päivän pituinen pääsiäisloma lasten kanssa. Pääsiäisen suunnitelmiin kuuluu ulkokukkien istuttamista, sukulaisilla vierailua, herkuttelua ja lomasta nauttimista. Mitään aikataulua ei ole, senkun ollaan vaan ja nautitaan. Jos säät vaan sallii, olisi todella mukava puuhailla paljon ulkona. Nyt kun kevät käynnistyy pikkuhiljaa, alkaa ihmisiäkin näkemään enemmän ulkona. Ainoa ongelma tässä uudessa asuinalueessa on, että tällä alueella ei ole kuin ehkä 10 taloa vasta rakennettu, joten asukkaita ei vielä täältä uudelta puolelta montaa löydy. Ehkä sitten parin vuoden päästä alkaa tämäkin alue kunnolla kukoistamaan, kun taloja on rakentunut valmiiksi.

Kerran kotia voi pikkuhiljaa sisustella, ajattelin vilautella täällä keskeneräisen olohuoneen tunnelmia. Olohuoneeseen on vihdoinkin kotiutunut Ikean Söderhamn-sohva valkoisen värisenä. Muuten olohuoneesta löytyy tutut elementit, eli valkoinen marmoripöytä, Elloksen Tanger-matto ja Foscarinin Caboche-lattiavalaisin. Seinälle tulen jossain vaiheessa asettamaan jotain, mutta se sitten joskus. Ikkunoista löytyy Stockmannin silkkiverhot valkoisen värisenä ja tunnelma on omasta mielestäni aika rauhallinen ja valoisa. Tällä kertaa tutustutaan olohuoneen tähän kulmaan ja sitten kun näen hieman edistystä olohuoneen puolella, palataan taas asiaan.

Sunnuntaina kuullaan taas!


3 kommenttia

 1. Hei, vähän aiheesta ohi mutta kuitenkin pääsiäiseen liittyen - olisiko sinulla mitään vinkkiä pääsiäisen raikkaasta leivonnaisesta?

  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maanantaina julkaisen reseptin Kinderkakusta, joka tehdään kakkutaikinan päälle. Eli ei viime vuonna valmistamani juustokakku vaan ihan Kinderkakku :P

   Poista
 2. Ihanaa tunnelmaa uudesta kodista <3 Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.