Tytön huoneen lähtötilannetta - Around the Glade

13. huhtikuuta 2017

Oikein ihanaa torstaita!

Pääsiäisloma on aluillaan ja sitä on oikein ihana aloittaa yhteistyössä Li'l Decor-verkkokaupan kanssa ja esitellä nuoremman tytön sisustettua huonetta. Tytön huone sijaitsee keittiön vieressä, toisen tytön huoneen vieressä. Huoneen koko on noin 9 neliötä, joten tilaa leikkimiseen ja nukkumiseen on ihan tarpeeksi 3 vuotiaalle lapselle. Tytön huoneeseen asennettiin rakennusvaiheessa MRS Mighetton tapetti, niinkuin viime viikolla kerroin, ja sen viereen tyttöä tuli ihastuttamaan MRS Mighetton uusimmasta "The End of the Forest"- kokoelmasta todella kaunis ja mystinen juliste "Around the Glade" koossa 50x70cm. Asetin tämän kauniin julisteen tapetin viereen mustiin raameihin kehystettynä, jonka alle sijoitimme tytön sängyn. Nuorempi tyttö makoilee usein sängyssä tätä uutta julistetta ihastellen.


Jokaisella julisteella on oma tarinansa ja tämän julisteen tarina on tämä:

"The first sign that you’re heading in the right direction is the bright clearing. There you’ll find the roe deer, a steadfast companion to the birds of truth. There can be no doubt that the roe deer sees into the future. Though no more than a few minutes’ ahead. She gets a premonition of what question she should ask but never has time to give a warning in case the meeting might endanger the final destination."
MRS. Mighetton uusin julistekokoelma The End Of The Forest on saatavana nyt Li'l Decor-verkkokaupasta! Tämä kokoelma on julkaistu 31.3 ja ilmestynyt vain harvoille jälleenmyyjille myyntiin. Julisteita löytyy kolmessa koossa, 50x70cm, 40x50cm ja 30x40cm. Kaikki julisteet on painettu 170g laadukkaalle Munken Polar Rough matta paperille. Julisteet toimitetaan pahviputkessa ja mukana on kunkin hahmon tarina englanniksi ja ruotsiksi. Suomesta tätä julistetta löytyy Li'l Decorin verkkokaupasta, kuten myös muut kyseisen kokoelman hahmot. Viimeksi julkaistu sarja myytiin loppuun parissa päivässä ja tämä kokoelma ei tee poikkeusta! Huomioithan että julisteita on painettu rajoitettu kokoelma ja niitä ei enään paineta lisää. Joten jos haluat näitä ihanuuksia omaan kotiisi niin "It's now or never!" Julisteet myytiin jo kerran loppuun ja lisäerä on nyt lisätty heidän verkkokauppaan. Meidän tyttö on iki-ihastunut juuri kyseiseen julisteeseen ja siitä tuli heti hänen henkilökohtainen suosikki.
Taustaseinä tapetoitiin MRS Mighetton ihanalla tapetilla, jota olin jo parin vuoden ajan jemmaillut kaapissa. Vihdoinkin se saatiin paikalleen ja tästä se huoneen sisustus sitten alkoi. Ensi kerralla kuvia sitten laajemmin koko huoneesta. Olen niin onnellinen, että sain edes yhden The End of the Forest- sarjan ihanuuksista kotiutettua meidän nuoremman tytön huoneeseen. Kiitos siis tuhannesti ihanalle Li'l Decorille!

Mukavaa pääsiäistä toivottaen,


4 kommenttia

 1. Nuoremman tytön huoneeseen ja sitten pienempää tyttöä tuli ihastuttamaan!!! Onko siis kyse samasta tytöstä? Anteeks kun en ymmärrä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama tyttö kyseessä eli nuorempi ja pienempi tyttö :)

   Poista
  2. piitu piitu... jäi lyhyeks sulla liitu

   Poista
 2. Piitu, suotta pyydät anteeksi tyhmyyttäsi. Minkä sille voi jos et ymmärrä tekstiä :D :D

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.