Uusi tyhjä koti

2. huhtikuuta 2017


Hello huhtikuu!

Ensimmäinen kevään kuukausi on startannut. Jos helmikuu oli juhlakuukausi runebergin torttujen ja laskiaispullien seurassa, on huhtikuu yhtä herkkua pääsiäisen ja vapun herkkujen keskellä. Yksi suosituimmaksi postaukseksi blogissani on noussut viime vuonna postaamaani resepti kinderkakusta, eli kindersuklaan makuisesta juustokakusta. Kakku oli meidän perheessä hitti ja selvästi on ollut sitä myös sen jälkeen. Mielessä on monta kertaa käynyt valmistaa sitä uudemman kerran, varsinkin kun pääsiäinen lähestyy näin kovaa vauhtia. Olisi kyllä kiva keksiä täksi pääsiäiseksi joku uusi herkku, jota voisi täällä blogin puolella myös ylpeydellä jakaa. Pitääpä miettiä asiaa. Tämä alkuvuosi on menty maltillisesti herkuttelujen osalta. Vähän kuin olisi kääntänyt uuden lehden sivun elämässä, vähemmän herkkuja - energisempi mieli.

Tästä se käynnistyy, uusi elämä uudessa kodissa. Tästä lähtien postauksia sataa mahdollisuuksien mukaan täältä uudesta kodista. Kuulitte oikein, vanhalle vuokrakodille on ikuisesti heitetty hyvästit ja uusi koti korkattu. Tänään ajattelin julkaista kuvia täysin tyhjästä asunnosta, joka on vähän kuin tabula rasa, eli tyhjä taulu, jota lähdemme maalailemaan. Tästä ei tule mitään värikästä taulua, vaan värisävyinä toimii hillityt värit: valkoinen, musta ja harmahtava. Nyt koti kylpee vaaleissa väreissä ja tästä on hyvä käynnistää kuvataidekoulun kurssi ja alkaa hommiin!





Sunnuntaiterkuin,


4 kommenttia

 1. Hei - hyvältä näyttää! Kuinka leveä on tuo kaappi, joka tuossa makuuhuoneessa on ja mistä olette sen hankkineet? Näyttäisi just sopivalle meille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka HansuKoo! Kaappi on Puustellin valikoimasta ja leveys on noin 165cm.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana! Pikkuhiljaa ihanalta se alkaa tuntuakin. Kotoinen olo tuli kyllä heti <3

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.