Uusi, vaalea ruokailutila ja sen alkua kodissamme

23. huhtikuuta 2017


Oikein kaunista huomenta huhtikuiseen sunnuntaihin!

Oi että! Huhtikuu on mennyt kyllä ihan siivillä ohitse ja ensi viikolla käynnistyy jo viimeinen viikko tätä kuuta. Olenko hirveästi kerennyt huhtikuusta nauttimaan? No joo ja ei. Koti on kyllä vienyt niin paljon aikaa kaikkine tehtävineen, että eipäs sitä ihan ole kerennyt elämään yksi päivä kerrallaan. Enemmän on tullut tehtyä ja vouhotettua, kuin nautittua. Tämä johtuu vain ja ainoastaan siitä, että olen halunnut saada kotiamme valmiiksi ja asumiskuntoon. Se tunne, kun kaikki muuttolaatikot on purattu ja koti on tyhjä ylimääräisistä laatikoista. Sitä nyt lämmöllä muistelen ja siitä nautin. Vihdoinkin tavarat on löytänyt paikalleen ja kotimme alkaa arjessa toimia. Jotain on vielä tekemättä. Ulkovarasto on kuin pommin jäljiltä, terassi on sekaisin ja täysin sisustamatta sekä pari valaisinta puuttuu. Hiljaa hyvää tulee, yritän sen pitää mielessäni.

Tänään olisi tarkoitus esitellä uusi ruokailutila sekä keittiön ruokailuryhmä, jota hieman uudistin tähän kotiin. Hankin uuteen kotiimme uuden valkoisen, pyöreän ruokapöytämme 110cm halkaisijalla ja asetin sen keittiön eteen, koska koen sen olevan toimiva paikka ruokapöydälle. Ruokapöydän päälle on tulossa joku valaisin, mutta tässä vaiheessa ei ole hajuakaan mikä se voisi olla. Olin suunnitellut yhtä valaisinta, mutta se saakin paikkansa jostain muualta. Joten ensi kerralla kun palailemme keittiön ja ruokailutilan puolelle, toivon edistystä tapahtuneen valaisinasian osalta. Silloin keittiöstä voisi löytyä jotain upeaa ja tyylikästä katosta. Myös matto ruokapöydän alle on etsinnässä. Valkoinen Chic-matto ei ole siihen jäämässä vaan menossa ylimääräisenä myyntiin 120€ hintaan. Hakusessa olisi pyöreä matto, halkaisijaltaan noin 2 metriä. Etsintä siis alkakoon valaisimen ja maton suhteen.

Mukavaa sunnuntaita toivottaen,5 kommenttia

 1. Hei, mitä mieltä olet Louis Poulsenin Collage-lampuista? Ne on tosi upeita pyöreän pöydän päällä ja jos sulla on olohuoneessa se Eosin höyhen-valaisin niin sopii mun mielestä kivasti sen kaveriksi myös.

  Mukavaa alkavaa vappuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Se olis aikas hyvä vaihtoehto, kun katselin. Tämä olisi helpompaa, jos löytäisi muutaman hyvän ja pääsisi kokeilee mikä sopii parhaiten :)

   Poista
 2. Hei, onpas kaunista! Mistä nuo kauniit tuolit on hankittu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Anniina! Ne on Calligariksen nämä tuolit :) http://www.coconutwhite.com/2016/12/blogin-uusi-ilme-ja-ruokailutilan.html

   Poista
 3. Ihana ruokapöytä (ja koko keittiö)! Onko tuo pöytä mistä? Pyöreä pöytä juuri metsästyksessä :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.