Vaaleutta, pääsiäiskoristeita ja tunnelmointia

14. huhtikuuta 2017


Oikein mukavaa huomenta pitkäperjantain aamuun!

Tästä se pääsiäinen pikkuhiljaa käynnistyy. Koti on siivottu valmiiksi, tavarat vihdoinkin saatu paikoilleen kaappeihin noin suunnilleen ja asunto alkaa vihdoinkin näyttää kodilta. Ennen olisin hysterioinut ja halunnut kaiken valmiiksi jo ennen muuttoa, mutta nyt ajattelin ottaa rennosti ja laittaa kotia kuntoon pikkuhiljaa. Niinhän sitä sanotaan, pikkuhiljaa hyvä tulee. Koti ei tule koskaan olemaan sisustuksen osalta valmis ja aina löytyy jotain mitä voisi muttaa. Mutta yhdessä asiassa olen varma. Tämä koti oli huippuostos ja tyytyväisempi ei voisi olla!

Mutta siihen pääsiäiseen! Joka vuosi olen hyödyntänyt pääsiäisen koristelussa pastellivärejä. Kodeissamme on nähty keltaista, vaaleanpunaista ja vihertäviä värejä. Tänä vuonna ajattelin tehdä koristelujen suhteen jotain ihan muuta, nimittäin hyödyntää valkoisen väriä. Valkoinen yhdistetään yleensä enemmän jouluun ja talveen , mutta miksi sitä ei voisi pääsiäisenäkin käyttää? Valkoista ja pajunkissoja, siitä meidän pääsiäisen koristelu koostuu tänä vuonna. Huomenna lähdemme perinteiden mukaisesti sukulaisten luo nauttimaan pääsiäisestä ja uskon, että pääsiäispupukin on tainnut sunnuntaiaamusta käydä piilottamassa muutaman yllätysmunan kotiimme.Mukavaa pitkääperjantaita toivottaen,


1 kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.