Vanhemman tytön huoneen ensimmäisiä tunnelmia ja eläinuutuuksia

19. huhtikuuta 2017Huomenta!

Niin se loma loppui ja pääsiäinen tuli vietettyä. Mutta mitään valitettavaa ei kyllä ole. Pääsiäinen oli oikein raikastava ja mukava. Akkua tuli hieman ladattua ja lasten kanssa kaikkea puuhailtua. Normaali arki on taas lähtenyt käyntiin typistetyllä viikolla. Ihan mukavaa, että töitä pääsee tekemään neljän päivän ajaksi ja sitten taas voi käynnistää viikonloppua keväisissä tunnelmissa. Kotikin alkaa päivä päivältä näyttää paremmalta ja paremmalta. Kohta kolme viikkoa uudessa kodissa asuneena, en voisi oikeasti tyytyväisempi olla. Tämä asunto huokuu jo nyt sanaa "koti" ja tänne siirtyminen tapahtui niin luonnollisesti. Olemme viihtyneet tässä asunnossa paljon enemmän, kuin mitä keskustan kerrostaloasunnossa. Keskustassa asumisessa on puolensa, kaikki löytyy läheltä ja joka paikkaan voi kävellä. Tässä asunnossa meillä on ystävät, päiväkoti ja luonto lähellä, joten valinta oli erittäin hyvä.


Tänään onkin erittäin hyvä päivä kurkistella ihka ensimmäistä kertaa vanhemman tytön huoneen sisustukseen. Huonetta on järjestelty ja pyöritelty kuntoon varmaan parikymmentä kertaa ja lopputulos alkaa olemaan aika kiva. Huoneesta löytyy sänky, jonka vierestä löytyy vaaleanpunaiset laatikot toimimaan yöpöytänä. Yöpöydän päälle kotiutui Babyshopin verkkokaupasta Sweetlights Bunny-valaisin vaaleanpunaisen värisenä. Valaisin on ihan ylisöpö ja tyttömme on siitä pitänyt todella paljon.

Myös lelujen säilytystarrvikkeita tuli lastenhuoneisiin lisää hankittua, kun kotiutin vanhemman tytön huoneeseen Tellkiddon söpön Sleeping Bear kangaspussin, jonka voi naruilla sulkea tarvittaessa. Meidän tytöiltä löytyy aivan liian monta pehmolelua, joten ne ylimääräiset on tosi helppo sijoittaa pussin sisälle ja sulkea pussi kiinni. Näin tilaa leikkimiseen jää sopivasti, kun kaikki pehmolelut ja muut tarvikkeet ei majaile pitkin lattiaa, niinkuin yleensä tapana on tapahtua.

Tästä on tosi kiva käynnistää huoneen laittamista kuntoon ja edetä pikkuhiljaa.

Oikein mukavaa keskiviikkoa toivottaen,


*Teksti sisältää mainoslinkit*

2 kommenttia

  1. Ihana tuo eläinteema :) Mielestäni pienen tytön huoneeseen sopii puput paremmin kuin prinsessat, vaikka totta kai pääasia että se näyttää juuri oman asujansa huoneelta. (Jos minä saisin valita niin lastenhuoneet muistuttaisivat varmaan eläintarhoja, lapset itse vaan taipuvat enemmän Frozeniin ja Legoihin...)

    VastaaPoista
  2. Eikä, onko ihanampaa lamppua olemassakaan ����

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.