Vappuaaton tunnelmia ja munkkeilua - hauskaa vappua!

30. huhtikuuta 2017


Oikein mukavaa sunnuntaita!

Voihan apua mikä ilma eilen iltapäivästä alkoi. Arvatkaas kuka vaihtoi kesärenkaat viisaana jo ennen pääsiäistä? Sen jälkeen sitä mietti, että ihanaa kun kevät on päässyt vauhdilla käyntiin. Noh, väärin meni ja kovin. Lunta on sen päivän jälkeen satanut niin tasaisesti, että huhheijaa! Miten joka päivä viidentoista minuutin aikana voi sataa vettä, räntää, lunta ja rakeita? Lapset huutaa "ihanaa" ja äiti huutaa "eiiih!". Tätä illalla yhdeksän aikaa ihan naurattaa, kun katselen ulos isoista olohuoneen ikkunoista, että sitähän saa huomenna kaivaa liukurit esiin. Mitä? Onneksi maanantaiksi luvattiin kahdentoista asteen aurinkoista keliä. Jos tänään aamulla vedän verhot auki ja näen saman maiseman kuin eilen illalla, teen vetoomuksen jonnekin istuimeen. Uskaltaako sitä nousta tästä sängystä ja todeta, että pihalta löytyy 10 senttiä lunta ja me emme liiku tänään mihinkään? Apuva, apuva, apuva!

 Tänään on se päivä, kun juhlitaan vappuaattoa. Vappu on vuosittain 1.toukokuuta vietettävä enimmäkseen länsimaalainen kansainvälinen juhlapäivä ja monissa maissa yleinen vapaapäivä. Se on kevään loppupuolen juhlapäivä sekä kansainvälinen työväen juhlapäivä. Suomessa vapunpäivää aattopäivineen vietetään työväen, ylioppilaiden ja kevään karnevaalijuhlana. Vietä vappua lasten kanssa vaikka piknikillä tai parhaiden ystävien seurassa grillaten, kunhan tunnet olosi mukavaksi ja juhlaisaksi.

Yleensä vappuaatto on aina ollut hyvä aika laittaa grilli tulelle ensimmäistä kertaa kuluvaa vuotta, mutta tänä vuonna meiltä uuppuu grilli. Viime vuonna emme grilliä kerrostalossa tarvinneet ja kun myimme omakotitalon, heitimme vanhan grillin pois sen huonokuntoisuuden takia. Lisätään sopiva grilli siis ostoslistalle, jos vaikka kesän alennusmyynneistä sopiva löytyisi. Nyt jo on saanut parin kuukauden ajan haistella naapuruston ihanien grilliruokien tuoksuja, joten pakostakin grilliruoka alkaa maistua omassa suussa, kun herkulliset tuoksut leijaileivat omaan kotiin. Vitsi miten tykkäänkin keväästä, jos ei lasketa tätä "epävakaista" paria viikkoa! Onneksi omilla vanhemmillani on grilli jo siirretty ulos ja muutaman kerran jo käytettykin, joten voimme mennä heille grillailemaan omia ruokia, sitten kun lumi on sulanut ja uskallamme autolla liikkua. Ilalla nautiskelemme muuten taivaallisen hyvää jälkiruokaa, josta enemmän blogissa ensi viikolla.

Mukavaa vappua toivottaen,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.