Verhotankojen asentelua ja uuden kodin tunnelmia

3. huhtikuuta 2017Oikein mukavaa maanantaita!

Kiva käynnistää huhtikuun eka viikko täysin uudella ja innostuneella asenteella. Vähän jänskätti, ehdinkö saamaan tämän viikon postauksia tehtyä, mutta nyt alkaa näyttää lupaavalta. Viime viikolla vietimme talvilomaa lasten kanssa, mutta kaikki aika meni tyttöjen kanssa tekemiseen ja uuden kodin parissa. Valitettavasti blogiin en kerennyt ihan hirveästi panostaa, mutta onneksi sain sentään jotain kuvattua ja kirjoitettua. Muuttaminen vie kyllä kaikki mehut itsestä ja illalla sitä haluaa vain nostaa jalat pöydälle ja laittaa Netflixin päälle. Mikään ei ole vielä sataprosenttisesti valmista, mutta eihän tässä ole kuin aikaa laittaa asioita pikkuhiljaa paikoilleen ja saada vietyä muuttolaatikoita pois. Sitä sun tätä puuttuu joka puolelta, kaikki tavarat eivät ole vielä kerenneet kaappeihin ja valaisimia puuttuu.

Heti ensimmäisenä sitä halusi saada edes olohuoneen näyttämään kodikkaalta ja päätimme kaivaa kunnon työvälineet esiin. Verhotangot saatiin porattua seinään kiinni ja Stockmannin valkoiset silkkiverhot niille ripustettua. Olohuoneen ikkunat on suoraan takapihalle päin, jonka läheisyydestä alkaa puistoalue. Puistoalueen vieressä kulkee kävelytie, mutta tieltä ei meille sisään näe. Itseasiassa tämä paritalo on täysin samassa kohtaa, kuin mitä vanha omakotitalomme oli, eli kävelytien läheisyydessä. Ainoana erona on se, että piha rajautuu pieneen puistoon. Tuli kyllä heti parempi fiilis, kun verhot saatiin asennettua paikalleen olohuoneeseen.  Tästä se sisustelu alkaa pikkuhiljaa käynnistyä. Nyt koti ei näytä enää niin raksalta, vaan enemmänkin kodilta.

Oikein mukavaa maanantaita toivottaen,


4 kommenttia

 1. Tuo teidän lattia on niin kauniin värinen! <3
  Onko sinun tarkoitus tuoda sisustukseen vielä hieman bling-blingiä vai onko sen aika jo kokonaan ohi teidän osalta? Vanhassa kodissa teillä oli mielestäni niin tyylikkäästi lisätty ripauksittain bling-blingiä, muuten niin tyylikkään ja harmonisen sisustuksen pariksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja kiitos!

   On kyllä tarkoitus jatkaa hieman kromin ja kullan linjalla. Eli blingiä tulee jatkossakin löytmään kotoamme jonkin verran :)

   Mukavaa päivää!

   Poista
 2. Vähän ohi aiheen, mutta mistä tuo ihanan pirteä pusero on? <3

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.