Vuoden ensimmäiset pajunkissat ja kevään istutuksia

5. huhtikuuta 2017
Hyvää huomenta!

Onpas tällä viikolla ollut keväiset ilmat. Kyllä, nyt sitä kevättä voi hehkuttaa sydämensä kyllyydestä, koska huhtikuu on startattu ja kesä lähenee pikkuhiljaa. Ehkä viimeiset lumikasat alkaa jo sulaa ja pääsiäisenä pääsemme nauttimaan lumettomista teistä. Sitä jo kovin odottaa, että nurmikko alkaa vihertää, tien varsille ilmestyy keväisiä leskenlehtiä ja sinivuokkoja sekä pääsisi laittamaan ulkokukkia ruukkuihin esille. Mitäköhän kukkia sitä tänä vuonna laittaisi Lechuzan ruukkuihin? Mennäkö niillä niin perinteisillä narsisseilla vai odottaako hetki, että säät lämpenevät ja muut kukat alkaisi ulkona jo öitä pärjäämään? Hmm... Täytyypä miettiä. Kukkien sisään ottaminen yöksi on niin työlästä, että mielellään sitä hankkii pitkäaikaisia kukkia ruukkuihinsa silloin, kun ne eivät voi enää paleltua kylmien öiden takia.

Kukista on hyvä siirtyä päivän aiheeseen, eli aivan ihaniin pajunkissoihin. Ilmat on ollut niin suotuisat, että pajunkissat ovat päässeet kauniisti kasvamaan. Eilen päätimme lasten kanssa käydä isovanhempien talon läheltä hakemassa muutaman pajunkissan oksan maljakkoon ja muutaman valmiiksi koristeltavaksi sunnuntaita varten. Koristelu-urakka saa siis tänään illalla pärähtää käyntiin ja höyhenet lennellä pöydältä oksiin jo toista kertaa. Ensimmäiset koristelut aloitimme jo viime viikolla talvilomallamme ja tänään koristelemme viimeiset pajunkissat valmiiksi.
Mukavaa keskiviikkoa toivottaen,

2 kommenttia

 1. Hello,
  I very much appreciate your care and love for beautiful things.
  Have a spring full of flowers and light!
  Love, hug
  Mia Coman

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi Mia! So nice to hear from you once again. Have a great spring and lot´s of love <3

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.