Happy Birthday to me - Flos 2097/30

31. toukokuuta 2017


Hiphip hurraa!

Tänään on se päivä, kun ryppyjä alkaa kasvoille kerääntymään lisää railakkaan naurun avulla. Naururypyt, ne ihanat rypyt. Niitä löytyy ja se ei haittaa. Tänään on se päivä, kun itse täytän jo 32 vuotta. Mutta arvaatkaas mitä? Ei kyllä hirveästi tunnu missään. Ei sitä kolmenkympin jälkeen ole tuntunut oikein miltään. Nuorempana sitä odotti aina syntymäpäiviä ja oli niin iloinen, että oli taas vuoden vanhempi. Sitä muistelee lämmöllä ja huomaa myös omien lapsien tekevän. Tytöt kovin haluaisivat olla jo vanhempia ja nuorempi 3-vuotias tyttömme puhuu jo kouluun menosta parhaan ystävänsä kanssa ja vanhempi tyttö jo haikailee ensi vuonna alkavan esikoulun perään. Olen yrittänyt omille tytöille painottaa, että nyt nautitaan tästä, kun olette vielä pieniä ja ei huolen häivää mielessä. Mutta mitäs 3v. ja 4v. tytöt ymmärtäisivät äidin paasauksista, kun kova tahto eskariin ja kouluun on vain mielessä. Itse tunnen kasvaneeni tämän parin vuoden kolmenkympin puolella enemmän kuin mitä koko parikymppis vuosikymmenenä tai miten se sanotaan. Nyt jos koskaan itsellä on aikuinen olo ja jotenkin rauhallinen tunne. On kivaa olla kolmekymppinen, aikuinen nainen!

Kun tässä aikuisia ollaan ja syntymäpäiviä tällä päivämäärällä vietetään, on syntymäpäivälahjakin sellainen pitkän odotuksen tulos. Meidän kotiin kotiutui nimittäin aivan ihana, krominen Flos 2097/30 - valaisin. Noudimme tämän ystäväni kanssa jo pari kuukautta sitten, mutta kiirettä on sen verran ollut, että kokoamisessa meni hetki ja asentamiseen toinen hetki. Valaisin majaili tarpeeksi kauan olohuoneen takan vieressä, kunnes eräänä päivänä päätimme sen kattoon asentaa. Tarkkasilmäiset sen näkivät jo kauan aikaa sitten Instan Stories puolella vilkkuvan. Valaisin kirjaimellisesti kokoaa olohuoneen ilmeen yhteen ja tuo upealla ulkonäöllä näyttävyyttä. Jo viime vuoden puolella unelmoin tästä valaisimesta vanhan asunnon ruokailupöydän päälle ja sitä olin tähänkin asuntoon ajatellut. Kokeilimme ja mallailimme valaisinta ja minusta se tuli paljon kauniimmin esille vaaleassa olohuoneessa. Valaisimen tilasin Sisustusliike Zarrosta ja heiltä se muutamassa viikossa meille kotiutui. Valinta on mielestäni niin onnistunut ja yksi sisustusunelma toteutui. Kauan olin miettinyt tämän syntymäpäväksi hankkivani ja niinpä päätin sen viimeinkin lahjaksi hankkia itse itselleni.
Monesta paikkaa olen lukenut, että tämä valaisin olisi todella vaikea asentaa kattoon, mutta meillä ei kyllä mennyt asennukseen kuin vain 20 minuuttia ja valaisin oli katossa kiinni. Onneksi isäni on vanha sähköasentaja, joten se ehkä auttoi asennuksen keston määrään. Nyt valaisin saa rikastuttaa meidän olohuoneen sisustusta, vihdoinkin kun kahden kuukauden odotuksen jälkeen sen vihdoinkin saimme kattoon asetettua lattialta pölyttymästä.4 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.