Höyhenen keveitä unia tiedossa - makuuhuoneen uusi valaisin

12. toukokuuta 2017

Oikein mukavaa huomenta!

Tätä viikonloppua on jo tullut hetken odotettua ja on muuten yksi suosikkini viikonloppujen suhteen, nimittäin äitienpäiväviikonloppu. Äitienpäivä on eri maissa vuosittain vietettävä juhlapäivä, jonka ajankohta vaihtelee maittain. Suomessa äitienpäivä on toukokuun toisena sunnuntaina. Meillä äitienpäivän perinteeseen kuuluu minun äitienpäivän juhlintaa sekä oman äidin juhlat. Paaaaljon herkkuja siis tiedossa ja itseä jo jännittää aamu ja sen tuomat ihanuudet, kun kaksi tyttöä sujahtaa aamusta kainaloon makoilemaan ja ovat innoissaan äidin juhlapäivästä. Tällä viikolla sain jo pienet maistiaiset ja juhlat, kun pääsin päiväkotiin viettämään äitienpäiväkahveja muiden ihanien äitien seurassa. Luvassa oli ihana aamupalahetki omien tyttöjen seurassa heidän askarteluja seinillä ihastellen. Sain jo aivan ihanat lahjat kummaltakin tytöltä, jotka he olivat päiväkodissa minulle valmistaneet. On se aika ihanaa olla äiti!

Pari viikkoa sitten vilauttelin täällä blogin puolella ensimmäisiä kuvia keskeneräisestä, mustavalkoisesta makuuhuoneesta. Kattovalaisin oli hakusessa, joka toisi sisustusta yhteen pehmeällä tavalla. Halusin makuuhuoneeseen jotain hyvin neutraalia valaisimen muodossa, joka viestittäisi skandinaavista ja vaalean makuuhuoneen rauhallista tunnelmaa. Sellaisen valaisimen onnistuin pitkän etsinnän jälkeen löytää, kun kotiimme kotiutui Kaluste Marsalkasta Vita EOS L-koossa ja valkoisessa värissä. Sama valaisin löytyy pienemmässä koossa myös tytön huoneesta, niinkuin viime viikolla teille jo kerroinkin.

Tanskalaisen Vita Livingin upea EOS-höyhenvalaisin on valmistettu aidoista ankan höyhenistä, jotka on aseteltu käsin ovaalin muotoon. Mahtavan kokoinen EOS L-valaisin on upea katseenkiinnittäjä sisustuksessa. Valaisin on pakattu kauniiseen lahjalaatikkoon ja se on nopeasti käyttövalmis. Valaisimen halkaisija 65 cm ja korkeus 40 cm. Valaisimeen suositellaan käytettäväksi LED-lamppua. Valaisimen tilasin Kaluste Marsalkan uudistuneilta nettisivuilta, joilta löytyy monen eri valmistajan tuotteita, kuten esimerkiksi Vitan, Artekin ja Pappelinan.

Mielestäni makuuhuoneen ilme muuttui niin paljon kauniimmaksi ja tunnelmalliseksi höyhenvalaisimen myötä. Se on helppo yhdistää monenlaiseen sisustukseen ja itse toivoin makuuhuoneelta skandinaavista vaaleutta ja höyhenen kevyttä tunnelmaa. Nyt sen makuuhuoneeseen saavutin ja tästä on ihana jatkaa. Kyseinen valaisin on ihana äitienpäivälahja ja yhdistää hienosti kaikki makuuhuoneet toisiinsa.


Kaunista ja tunnelmallista keskiviikkoa toivottaen,

*Toteutettu yhteistyössä Kaluste Marsalkan kanssa*

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.